Η πραγματική αντιπολίτευση για τον Μητσοτάκη μπορεί να έλθει από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Τις τελευταίες εβδομάδες ο επίσημος Ολυμπιακός ανεβάζει τους τόνους στα θέματα διαιτησίας επιρρίπτοντας συχνά ευθύνες και στην κυβέρνηση η οποία λένε πως δεν επεμβαίνει να διορθώσει τις αδικίες που σχεδόν κάθε Κυριακή πλήττουν την ομάδα τους.

Η ευάλωτη ψυχολογικά κοινή γνώμη εύκολα μπορεί να παρασυρθεί και οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι πολλοί και φανατικοί.

Ο Μαρινάκης δεν προσέλαβε τυχαία τον Κούγια, ο οποίος κατέχει το άθλημα της δικηγορίας και είναι γνώστης πολλών μυστικών του ποδοσφαίρου.

Ήδη αρκετοί Νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους σε πολιτικό επίπεδο λέγοντας πως δεν θα ψηφίσουν ΝΔ στις Ευρωεκλογές, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν απίθανο, αφού δεν θα τους στοιχήσει τίποτα και θα πιστεύουν ότι θα τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη ο οποίος δεν ασχολείται όσο θα ήθελαν με τις διαιτησίες οι οποίες ισχυρίζονται ότι βοηθούν τους αντιπάλους τους και ειδικά την ΑΕΚ η οποία είναι πια ο Νο 1 εχθρός τους, μαζί βέβαια πάντα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει όμως ανάγκη τους διαιτητές για να προκαλεί δυσκολίες στα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό ο οποίος στο παρελθόν έχανε εξαιρετικά σπάνια από την συγκεκριμένη ομάδα για πολλά χρόνια.

Είναι άξιο απορίας  το πως δεν το έχει αντιληφθεί ήδη ο Κασσελάκης για να κάνει αντιπολίτευση την στιγμή που προσπαθεί, σχεδόν πάντα χωρίς επιτυχία να εκμεταλλευθεί τα πάντα για να κάνει αντιπολίτευση συνεχίζοντας την πολιτική του Τσίπρα. 

Τώρα βέβαια τα δίνει όλα για να περάσει το νομοσχέδιο που δεν δείχνει ότι έχει και καλή αποδοχή από τον λαό, έχει όμως αποδοχή από το περιβάλλον του.