Σ' αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσουν στον εαυτό τους όσοι θα ψηφίσουν για το νομοσχέδιο που είναι σήμερα στην επικαιρότητα και δείχνει ότι έχει μπερδέψει τα κόμματα.
Η κοινή γνώμη όμως δεν είναι μπερδεμένη, έχει τις απόψεις της, αλλά δεν ψηφίζει στην βουλή για τα νομοσχέδια, έχει επιλέξει τους εκπροσώπους της.
Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια δεν είναι και στα καλύτερα της, όχι μόνο στην Ελλάδα, σχεδόν παντού, την θέση του Πατέρα και της Μητέρας σε πολλές περιπτώσεις παίρνουν τα κινητά, οι υπολογιστές, τα τάμπλετ, η τεχνολογία, οι μηχανές και σε λίγο η τεχνητή νοημοσύνη.
Η κάθε πλευρά θέλει να επιβάλει τις δικές της απόψεις, το ποιες από αυτές είναι οι σωστές, το ξέρουν όλοι, ανεξάρτητα του τι συμφέρει τον καθένα.
Οι άνθρωποι διεκδικούν δικαιώματα σε κάθε επίπεδο και θα το κάνουν μέχρι το τέλος του κόσμου, λογικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αιτήματα είναι πάντα δίκαια, πολλές φορές μάλιστα στο πέρασμα του χρόνου έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
Δύσκολη απόφαση για τους βουλευτές όλων των κομμάτων που καλούνται να πάρουν μία απόφαση που ήδη ισχύει σε πολλές από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες όσον αφορά το ένα σκέλος, όμως η κοινή γνώμη στην Ελλάδα δεν φαίνεται να συμφωνεί και όχι οριακά, αλλά σε μεγάλο ποσοστό.