Μέτρα για την οπαδική βία η κυβέρνηση, το νόμο θα τον εφαρμόσει;

Για πολλοστή φορά μία κυβέρνηση θα ανακοινώσει μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, όμως στην ουσία κανείς δεν θέλει να πατάξει την βία στους αθλητικούς χώρους, όπως δεν θέλει να πατάξει την βία στα πανεπιστήμια, στις συχνές διαδηλώσεις με αιτιολογία που τα δικαστήρια κρίνουν παράνομη και πολλά άλλα που τα ξέρουμε όλοι μας.

Η τωρινή κυβέρνηση και όλες οι προηγούμενες καθοδηγούνται από έναν επαναστατικό οίστρο και πιστεύουν ότι αποτελούν συνέχεια της Γαλλικής επανάστασης.

Με αυτές τις τακτικές όμως στα επόμενα χρόνια θα φέρουν στην εξουσία τη ακροδεξιά και ύστερα θα κλαίνε γιατί οι πολιτικοί όλων των κομμάτων που ξέρουμε θα χάσουν τη δουλειά τους. 

Διακοπή πρωταθλημάτων, αγώνες χωρίς θεατές, διάλυση των συνδέσμων, αποκλεισμός από Ευρωπαϊκούς αγώνες, όλα έπεσαν στο τραπέζι και όλα είναι εναντίον του αθλητισμού.

Αν διαλύσεις τους συνδέσμους φιλάθλων, γιατί να μην διαλύσεις πχ και τον σύνδεσμο των δικηγόρων, ταξιτζήδων κλπ, δηλαδή στην ουσία να επιβάλεις δικτατορία όπου επιθυμείς.

Στην πρόσφατη υπόθεση στο Καραϊσκάκη βρήκαν τον φίλαθλο που έριξε την φωτοβολίδα; ποια ήταν η τιμωρία του; ας εφαρμόσουν πρώτα τους νόμους όπου υπάρχουνε επεισόδια  και μετά τα λέμε.

Να σταματήσουν λέει τα πρωταθλήματα, μα αν το κάνουν πάει ο αθλητισμός, τι θα κάνουν οι νέοι; θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία λόγω ανικανότητας, το ίδιο αν γίνονται οι αγώνες χωρίς θεατές κάτι που θα σημαίνει διάλυση όλων των σπορ.

Αποχή από την Ευρώπη, μα στην Ευρώπη οι ομάδες είναι 'Παναγίες' γιατί άραγε, γιατί ξέρουν ότι υπάρχει τιμωρία, εδώ δεν υπάρχει τίποτα.

Να μην ξαναπάει αστυνομικός στα γήπεδα, να αναλάβουν οι ομάδες την φύλαξη, ας βάλουν 2 ευρώ παραπάνω τα εισιτήρια για να καλύψουν τα έξοδα, να δούμε θα τολμήσει κανείς να κάνει φασαρίες.

Αυτή η κυβέρνηση γενικά είναι σκληρή, πολύ σκληρή, τόσο πολύ, που την φώναζαν Λαλάκη!

όσο για την αντιπολίτευση, οι σημαιοφόροι του Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, τώρα δείχνουν ότι πονάνε για τον αστυνομικό που τραυματίσθηκε, ποτέ όμως δεν αποδοκίμασαν τους οπαδούς τους που μάχονται καθημερινά με την αστυνομία, σαν να είναι παιχνίδι, όπως εμείς μικροί παίζαμε το κλέφτες κι αστυνόμοι.