O Bob Dylan τα λέει ωμά, σαν τον δικό μας τον Σαββόπουλο και ενοχλεί το κατεστημένο

O Bob Dylan απολαμβάνει τα επιτεύγματα του και λέει ότι του αρέσει, όπου και όποτε πιστεύει ότι πρέπει να παρέμβει.

Προχθές στην Νέα Υόρκη, πρώτον έπαιξε το New York State Of Mind κάτι που ενόχλησε μερικούς που δεν συμπαθούν τον Billy Joel και θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στον Dylan, ένα τραγούδι που είναι ένας μικρός ύμνος για την πόλη.

Αυτό όμως που ενόχλησε τα περισσότερα από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ που εδώ και καιρό υποστηρίζουν σθεναρά, την νέα λογική πραγμάτων της Νέας αριστεράς που υποστηρίζει όλα τα κινήματα που θέλουν να αλλάξουν την φιλοσοφία που επικρατεί στον πλανήτη μας, προχθές ας πούμε ο Guardian έδωσε έμφαση στις κατηγορίες κάποιων γυναικών σε υπουργείο της Αγγλίας, ότι λέει οι άντρες τις στραβοκοίταζαν, θα τρελαθούμε εντελώς, η άλλη μας λέει να μην μιλάμε για χοντρές. Ο Dylan λοιπόν ωμά τους είπε ότι δεν έπρεπε να βγει από το επιτελείο του Rock and Roll Hall Of Fame ο Jann Wenner τον οποίο αποκάλεσε φιλόσοφο του ροκ, και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει στην θέση του.

Τι έκανε ο Wenner, έβγαλε ένα βιβλίο με συνεντεύξεις καλλιτεχνών χωρίς να έχει μέσα μαύρους και γυναίκες, έπεσαν να τον φάνε τα media και το βιβλίο του μπήκε γύρω στο Νο 700 στις πωλήσεις όταν κυκλοφόρησε, μεγάλη αποτυχία.

Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει αλλαγή στα πάντα και απόλυτη ισότητα, αν όχι υπεροχή των μαύρων και γυναικών.

Στις ταινίες και τις σειρές να παίζουν 5 λευκοί, 5 μαύροι, 5 άνδρες, 5 γυναίκες, στα βραβεία σε διάφορους θεσμούς να μοιράζονται οι υποψηφιότητες, στα βιβλία να είναι μοιρασμένοι  οι ήρωες, να μην λέμε πια τα βάψαμε μαύρα, αλλά δεν ξέρω τι.

Τα ίδια δεν κάνουν κι εδώ οι 'αφέντες' του διαδικτύου μόνο και μόνο όταν βλέπουν το όνομα του Σαββόπουλου, πόσο μάλλον όταν λέει και πράγματα που δεν τους αρέσουν.

 

Video Url