Παντού υποχωρούν οι τιμές των, εδώ τίποτα, η απληστία δεν έχει θεραπεία

Ακούμε ότι οι τιμές των τροφίμων έχουν υποχωρήσει πια σε Ευρώπη και Αμερική, αυτό όμως δεν συμβαίνει στην Ελλάδα όπου πολλές εταιρείες προσπαθούν να μας ξεγελάσουν με την μέθοδο της δήθεν προσφοράς.

Γιαούρτι λέει από 4,80, στα 4 ευρώ, μα πριν μερικούς μήνες είχε 3 ευρώ, τι θα τα κάνουν πια τόσα κέρδη, γιατί δεν δίνουν γερές αυξήσεις στο προσωπικό τους, πώς θα ζήσει ο κόσμος.

Βάζει λέει τεράστια πρόστιμα σε πολυεθνικές η κυβέρνηση, μόνο που ανακαλύπτει τα υπερκέρδη 2 χρόνια μετά και αφού αυτοί έχουν κάνει τζίρο μερικές δεκάδες εκατομμύρια, τώρα το να πληρώσουν και 1 εκατομμύριο πρόστιμο, αν έχουν βγάλει 100 δεν λέει και τίποτα.

 Χρειάζεται επιτέλους αυτή η χώρα να παίρνει άμεσα αποφάσεις, τ πάει να πει δικαστική απόφαση μετά από 8 χρόνια, διώξτους αύριο όλους με νόμο, βάλε νέους που θα έχουν όρεξη για δουλειά, γι' αυτό ο Ρήγκαν θεωρείται από τους καλύτερους Αμερικανούς προέδρους ή η Θάτσερ, η Αγγλία υπέφερε για μερικά χρόνια, αλλά μετά ξεπέρασε την κρίση, εμείς είμαστε μόνιμα σε κρίση, απεργία λέει και οι γιατροί κι οι οδοντίατροι για το φορολογικό, οι γιατροί, μιλάμε για πολύ πλάκα, όλοι μας δουλεύουν.

Ότι ανεβαίνει στην Ελλάδα δεν κατεβαίνει, και όσοι δεν πληρώνουν φόρους δεν θα πληρώσουν ποτέ.

Οι γιατροί συνταγογραφούν για τον  ΕΟΠΥ και δεν κόβουν αποδείξεις, μια  απλή διασταύρωση να κάνουν θα τους σκίσουν, δεν το κάνουν όμως.

Τα ΜΜΕ δεν γράφουν τίποτα αφού τα αφεντικά τους είναι μέρος του παιγνιδιού, εμείς θα πεθάνουμε και οι νέοι μαθαίνουν να δουλεύουν με 800 ευρώ σε δουλειές που οι προκάτοχοι τους έπαιρναν 2-4 χιλιάρικα.

Η κυβέρνηση θα καταργήσει λέει τις προσφορές για να πουλάνε φθηνά συνέχεια, όχι όποτε θέλουν, σιγά μη μειώσουν τις τιμές, απλά δεν θα κάνουν ποτέ προσφορά, ποιος θα τους καταγγείλει, ο Κασσελάκης που στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν εδώ και μήνες αντιπολίτευση για τις υποκλοπές, Who Cares κύριε Κασσελάκη αν ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη, βγες και κατήγγειλε συγκεκριμένες εταιρείες, όχι η ακρίβεια μπλα μπλα.