Ελλάδα, ανισότητες, μένει για πάντα στο παρελθόν, μισθοί πείνας σε  σχέση με την ακρίβεια

Να είμαστε επιεικείς το ίδιο κάνουν όλα τα ΜΜΕ, κόμματα που είναι στην εκάστοτε αντιπολίτευση, γενικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πρόοδο της χώρας, αλλά όλοι για την πρόοδο της τσέπης τους, του επαγγελματικού τους κλάδου και βέβαια του κόμματος που υποστηρίζουν, υπάρχουν πάντα βέβαια και οι κολλημένοι με την μπάλα.

Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, σύσσωμη η αντιπολίτευση, κοινωνικές ομάδες με δεδηλωμένη παραβατικότητα, όλοι κόντρα στην κάθε κυβέρνηση που τολμά να βάλει χέρι στο κατεστημένο.

Σχεδόν πάντα βέβαια υποχωρεί, θα κάνει για τα μάτια του κόσμου κάτι, αλλά η ουσία θα μείνει άθικτη.

Θα συνεχίσουν να παίρνουν τα επιδόματα, αυτοί που έχουν τον τρόπο να δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 5 χιλιάρικα και δεν θα το πάρουν όσοι δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα και δηλώνουν 15.

Καταπατητές περιοχών που ανήκουν στο δημόσιο απαιτούν να τους δώσουν σπίτια, να έχουν δωρεάν παροχές νερού και ρεύματος, γιατί προφανώς είναι όμορφοι, ενώ οι άλλοι εργαζόμενοι άσχημοι.

Δικηγόροι και συμβολαιογράφοι απαιτούν να μην αγγίξει η κυβέρνηση τα προνόμια τους και προχωρούν σε απεργία διαρκείας, ποιος φτωχός εργάτης, ή μισθωτός  αντέχει να κάνει απεργία, θα πεθάνει κι αυτός και η οικογένεια του.

Απεργία οι ταξιτζήδες, σε λίγο θα κάνουν και οι φαρμακοποιοί και όλη η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ στον γύψο και ο Κασσελάκης να μιλάει για υποκλοπές, την Πύλο, τις πλημμύρες και άλλα φυσικά φαινόμενα που μόνο αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ελέγξουν και να μας λέει ότι είμαστε ενωμένοι ενώ κάθε μέρα αποχωρεί και κάποιο σημαντικό στέλεχος, γιατί όταν αποχωρούν πρώην υπουργοί δεν μπορείς να παραμυθιάζεις τον κόσμο. 

 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που πάντα στηριζόταν στις μειονότητες, και τις συντεχνίες, αυτή είναι η τακτική του, όπως και σε κάποιο βαθμό και του ΚΚΕ.

Η Ελλάδα ας μείνει για πάντα στο παρελθόν, μισθοί πείνας σε  σχέση με την ακρίβεια και αύξηση των καταθέσεων από τους μισούς Έλληνες που ζουν σε μεγάλο ποσοστό σε βάρος των άλλων μισών που δεν έχουν εκπρόσωπο να τους υποστηρίξει.