Ο άνθρωπος είναι το μόνο πλάσμα στον πλανήτη που βαριέται, γι' αυτό έχει συχνά παράξενη συμπεριφορά

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όχι μόνο για τον σύγχρονο άνθρωπο, ήταν πάντα η πλήξη και ανία. Αυτό τον οδηγεί συχνά σε ενέργειες που θα προσδιορίζαμε σαν παραβατικές και φτάνουν μέχρι τον πόλεμο και τους φόνους.

Το κλίμα, η ηλιοφάνεια, όλα παίζουν ρόλο στην ανθρώπινη συμπεριφορά, δεν είμαι ψυχολόγος για να σας το αναλύσω, αν και έχω τις απόψεις μου, θα κινδυνεύω όμως να χαρακτηρισθώ γραφικός.

Τα πουλιά κάθονται ώρες σε ένα κλαδί, δεν τα ενδιαφέρει ο χρόνος, όπως και τα άλλα, χιλιάδες διαφορετικά είδη ζωής που φιλοξενεί ο πλανήτης μας.

Ο άνθρωπος πάντα βαριέται και ψάχνει διέξοδο στα διάφορα πάθη που έχει μέσα του, αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά του.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν βαριούνται ποτέ και τους περιγράφουμε σαν ζιζάνια, δεν βάζουν ποτέ κάτω τον πισινό τους πάντα αναζητούν λύσεις στην καθημερινότητα, ανησυχούν για τα πάντα, αυτοί είναι υποψήφιοι για διάφορες παθήσεις, αφού αυτού του είδους η ανησυχία δεν κάνει καλό στον οργανισμό μας.

Νια ισορροπία μεταξύ ενέργειας και χαλάρωσης θα ήταν ιδανική, αλλά δεν ξέρω πόσοι το καταφέρνουν, ίσως μόνο οι φιλόσοφοι της μακρινής ανατολής που ζουν απομονωμένοι.  

Video Url