Η Ελλάδα δεν προχωράει, το βλέπουμε όλοι,

Η Ελλάδα δεν προχωράει, το βλέπουμε όλοι, εδώ και χρόνια ουσιαστικά οι αλλαγές που περιμένουμε δεν έρχονται, όλοι κωλυσιεργούν και τις αποφεύγουν με κάθε τρόπο.

Φανατικοί υποστηρικτές αναστολής σε κάθε προσπάθεια προόδου είναι τα ΜΜΕ που πάντα επιλέγουν να πάρουν το μέρος αυτών που έχουν βάλει την χώρα στον γύψο και αρνούνται οποιαδήποτε αλλαγή.

Μεγάλη ευθύνη γι' αυτό έχει βέβαια η δικαστική εξουσία που έχει αφήσει στο απυρόβλητο κάθε παρέμβαση των ΜΜΕ σε παρανομίες όπου υπερασπίζονται τους δήθεν αδικημένους οι οποίο φανερά είναι παράνομοι.

Ποτέ τα ΜΜΕ δεν έχουν πάρει το μέρος της αστυνομίας, σε καμία περίπτωση, ακόμα και τις πιο κραυγαλέες, επικαλούνται την πάγια άποψη ότι οι αστυνομικοί είναι βίαιοι και ουσιαστικά μας λένε, ότι κάθε πρωί που ξυπνάνε, λένε ας πάμε να πλακώσουμε μερικούς για να κάνουμε εξάσκηση, δεν μας λένε ας πούμε ότι η διαδήλωση ήταν παράνομη, οι διαδηλωτές  χρησιμοποιούσαν αντικείμενα που θα μπορούσαν ακόμα και να σκοτώσουν τους αστυνομικούς.

Στο θέμα της φοροδιαφυγής πάντα υπάρχει το κακό κράτος που στην περίπτωση των ελευθέρων επαγγελματιών, τουλάχιστον 1/3 τα τελευταία 5 χρόνια δηλώνει μηδενικά κέρδη ή ζημιές, αυτά που δεν δηλώνει τα καλύπτουν οι υπόλοιποι, οι οποίοι είναι τα μόνιμα κορόιδα.

Στο θέμα της εκπαίδευσης, ακόμα και εγκληματίες με καμία σχέση με την εκπαίδευση έχουν κάνει έδρα τα πανεπιστήμια, πουλάνε ναρκωτικά και τα ΜΜΕ κάθε φορά που η αστυνομία προσπαθεί να επέμβει βάσει του νόμου της κάνουν αρνητική κριτική.

Είδατε ποτέ να γράψουν τα ΜΜΕ για το καρτέλ της τηλεόρασης που έχει συμφωνήσει να παίζουν ταυτόχρονα όλες οι διαφημίσεις ώστε να μην έχει διέξοδο ο τηλεθεατής να δει κάτι άλλο;

Είδατε ποτέ τα ΜΜΕ να κριτικάρουν τις μεγάλες εταιρείες για την διαμόρφωση των τιμών που είναι πάντα σαφώς υψηλότερες από αυτές στην υπόλοιπη Ευρώπη;

Ξέρω είμαι φασίστας που θέλω να τηρούνται οι νόμοι σ' αυτά και πολλά άλλα, κανείς στην Ελλάδα δεν θέλει εφαρμογή του νόμου σε τίποτα και η πολιτεία πάντα, με κάθε κυβέρνηση δεν θέλει να τον εφαρμόζει για να μην στεναχωρήσει τους πολίτες, κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός μας είπε ότι δεν είμαστε μπανανία, αυτό είναι αλήθεια, είμαστε χειρότερα και χωρίς ελπίδα.

Video Url