Επί Σημίτη οι περισσότεροι Έλληνες περνούσαν ζωή και κότα, το 87% ψήφιζε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Επί πρωθυπουργίας Σημίτη κατασκευάστηκαν ή ολοκληρώθηκαν διάφορα έργα υποδομής, τα λεγόμενα «μεγάλα έργα». Ανάμεσα στα έργα που έγιναν ξεχωρίζουν το μετρό της Αθήνας, το τραμ της Αθήνας, το νέο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Αττική Οδός (έργο για το οποίο διατυπώθηκαν ενστάσεις σε ότι αφορά το κόστος του και ειδικότερα το τελικό ποσό του 1 τρισ. δρχ. σε σχέση με τα 524 δισ. της αρχικής σύμβασης, η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και η Εγνατία Οδός, έργο για το οποίο ασκήθηκε κριτική σε ότι αφορά την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ένταξη στην ΟΝΕ, ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή ένωση, Ολυμπιακοί αγώνες και αρκετά άλλα τα οποία μπορεί να αξιολογήσει ο σύγχρονος Έλληνας.

Λένε ότι μας έβαλε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία, αυτό τι σημαίνει για τους Έλληνες; μάλλον θα είναι οπαδοί αυτού που ήθελε να μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή ένωση, εύκολα ξεχνάμε. 

Η ισοτιμία δεν ήταν σωστή, ναι, αλλά αυτό το όρισαν οι Ευρωπαίοι, όχι εμείς, ήταν ένα σοκ και η δραχμή δεν ήταν και κανένα ισχυρό νόμισμα, άσε το πόσο κλέφτες είμαστε, θυμάμαι τα πορτοκάλια την Τρίτη εκτός Ευρώ είχαν 50 δραχμές και το Σάββατο στην λαϊκή φώναζαν ένα παλιοπενηντάρικο και εννοούσαν 50 επτά, δηλαδή 182 δραχμές, ο άνιθος από 10 δρχ πήγε 10 λεπτά, τα ίδια κάνουν τώρα και με την ακρίβεια, όλοι μας κλέβουν. και οι τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών είναι ακριβότερες από Αγγλία-Γαλλία που έχουν πενταπλάσιους μισθούς

Ναι αρκετά από τα στελέχη του κατηγορήθηκαν για σκάνδαλα, ο ίδιος όμως ποτέ, απλά όπως όλοι οι πρωθυπουργοί έκανε κι αυτός τα στραβά μάτια σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που τα σκάνδαλα και η διαπλοκή μπορεί και να υπήρχαν από το 1821..

Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, ναι αυτός και ο Παπαντωνίου έκαναν λάθος δηλώσεις σε λάθος χρόνο, δεν έβαλαν όμως τους Έλληνες να παίξουν με το ζόρι στο χρηματιστήριο, η τότε κρίση κατέστρεψε όλο τον πλανήτη, όχι μόνο τους Έλληνες, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είχε πέσει στις 5000 μονάδες, της Γερμανίας στις 2500 και τώρα είναι 33000 και 14000 αντίστοιχα ενώ εμείς με τον πόλεμο που κάνανε όλοι οι άσχετοι στο χρηματιστήριο παραμένουμε στις 1000 μονάδες από 6500, με τις συνέπειες που έχει αυτό για την οικονομία μας. 

Ποιον πρωθυπουργό δεν έχουν βρίσει οι Έλληνες; όλους, απλά μας λένε μερικοί ότι ο Τσίπρας δεν συμμετείχε σε σκάνδαλα, δηλαδή το ότι μας χρέωσε μέχρι το 2100 με αμέτρητα δις με το πείσμα του αυτός και ο τότε φίλος του που ήθελαν να κάνουν ντα τους Ευρωπαίους δεν ήταν σκάνδαλο;

Τα Ιμια, μιλάνε αυτοί που αν δεν έκανε αυτά που έκανε τότε ο Σημίτης που ήταν τότε πρωθυπουργός μιας ημέρας, γι' αυτό και οι Τούρκοι διάλεξαν αυτή τη βραδιά, μπορεί να να μην ζούσαν σήμερα, θα είχαν πέσει υπέρ πατρίδας ή μάλλον υπέρ των Ιμίων και για το σε ποιον ανήκουν. 

Γενικά επί ΠΑΣΟΚ όλοι σχεδόν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και τώρα το βρίζουν και θα ψήφιζαν ακόμα και τον Ερντογάν για να πάρουν πίσω αυτά που είχαν, γι' αυτό ψήφισαν τον Τσίπρα τον οποίο εγκατέλειψαν μόλις τελείωσε το παραμύθι και δεν υπήρχαν φράγκα.