Όλα είναι υπό έλεγχο, μην ανησυχείτε τα 3 πουλάκια κάθονται στην θέση τους με την AI

Όλα δείχνουν ότι μέσα στην δεκαετία που διανύουμε η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει πάρει τον έλεγχο στα πάντα μέχρι να έλθει σε σύγκρουση με τον άνθρωπο και να βρεθεί ο Terminator που θα επαναφέρει τα πράγματα όπως πριν.

Μέχρι τότε η τεχνητή νοημοσύνη θα σας παρέχει ταινίες, μουσική, σεξ, φαγητό, τα πάντα και βασικά σχεδόν αθανασία.

Δεν θα υπάρχουν ενοχλητικοί που θα σας ζητάνε αστεία πράγματα όπως την ενίσχυση με 1 ευρώ για να σας παρέχουν πληροφορίες, οι πληροφορίες θα είναι οι ίδιες για όλους και ελεγχόμενες από τα καλά ρομπότ.

Ωραίο πράγματι το τραγούδι των Beatles, δεν θυμίζει βέβαια κανένα από τα 4 μέλη, η φωνή είναι σαν του Lennon, όμως σαν να το τραγούδησε χθες με στίχους, πάλι σαν να σηκώθηκε από το μνήμα του και μας περιγράφει το πόσο του λείπουμε.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε την Πέμπτη και πάει πολύ καλά στις πωλήσεις, όμως για ένα παράξενο λόγο δεν ήταν μέσα στα πρώτα της Αγγλίας χθες, μπήκε στο 42.

Είναι Νο 1 σε όλες τις πλατφόρμες από την Πέμπτη το βράδυ, γιατί να μη είναι και στην Αγγλία.

O Mc Cartney είπε σαφώς ότι έγραψε συμπλήρωμα στίχων για το τραγούδι, ποιος τους τραγούδησε αφού ο Lennon δεν ζει και ακούγεται 'η φωνή του' σε όλο το τραγούδι, και το βίντεο είναι εντυπωσιακό, άρα η τεχνολογία είχε τον πρώτο λόγο, καλό ξεμπέρδεμα. 

Video Url