Τα κόμματα παρουσιάζουν το έργο 'Οι υποκλοπές', όμως χωρίς θεατές

Μέσα στις πολλές προσπάθειες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα να πλήξει την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη κυρίαρχο ρόλο είχαν και έχουν επί Κασσελάκη οι υποκλοπές.

Ένα σοβαρό θέμα για κάθε δημοκρατία που όμως είναι στην δικαιοδοσία των Μυστικών Υπηρεσιών οι οποίες σε όλες τις χώρες του πλανήτη είναι ανεξάρτητες και οι υπηρεσίες στις οποίες βασίζονται όλα τα κράτη για πολλά πράγματα και κανείς δεν τολμά, αλλά ούτε και μπορεί να τις αγγίξει.

Εδώ όλα τα κόμματα σαν να είναι συνεννοημένα .δεν περνάει μέρα που να μην ασχοληθούν θέλοντας να ανακαλύψουν τι άραγε.

Δεν αποκλείεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός να μιλάει μαζί τους, αλλά οι Μυστικές υπηρεσίες δεν λογοδοτούν, ενημερώνουν και τα κόμματα όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να τις αγγίξουν.

Αυτός ο δικαστικός παλεύει για τον ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως θα τον δούμε στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές ξέρει πολύ καλά όλη την κατάσταση, αλλά σκόπιμα συντηρεί μια ιστορία που βολεύει όλο το σύστημα.

Το κοινό δεν δείχνει όμως και τόσο ενδιαφέρον για τις υποκλοπές που έντεχνά προωθούν τα κόμματα αντί για την τιμολόγηση με την κίτρινη και πράσινη ενέργεια από 1ης του χρόνου που θα τινάξει στον αέρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό ή τις αυξήσεις από τις μεγάλες εταιρείες σε όλα τα είδη.

Ποτέ τα κόμματα δεν έχουν αναφερθεί σε συγκεκριμένες εταιρείες που εκπροσωπούν η κάθε μία δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες προϊόντα και διαμορφώνουν τον τιμάριθμο, αλλά και την τσέπη μας που συνέχεια έχει όλο και λιγότερα χρήματα από τις αυξήσεις, ενώ αγοράζουμε  και τρώμε λιγότερα, θα αδυνατήσουμε δηλαδή, αρκεί να μην οδηγήσουν στα χειρότερα αυτούς που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Video Url