Ζαλίζει η επιτυχία της Taylor Swift

15 χρόνια στην κορυφή της επικαιρότητας η Taylor Swift ξεκίνησε από μικρό κοριτσάκι κι εμείς που είχαμε επισημάνει την αξία της οπό την πρώτη στιγμή εισπράττοντας συχνά τις διαφωνίες αυτών που δεν είχαν αντιληφθεί την δυναμική της τώρα φτάνουμε στο σημείο να αισθανόμαστε αμήχανα με το μέγεθος της επιτυχίας της που είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα της εποχής και αγγίζει πια το στοιχείο της υπερβολής.

Προσωπικά ελπίζω οι επόμενες κινήσεις της να μας δώσουν την ανανέωση που  πιστεύω πια ότι πρέπει να βάλει στον ήχο της με κάτι διαφορετικό, βέβαια αφού καταφέρνει να έχει τόση επιτυχία γιατί να αλλάξει.

Εγώ που την παρακολουθώ από την αρχή αισθάνομαι λίγο άβολα ακούγοντας τον ίδιο ήχο με μόνη αλλαγή το Folklore, μετά από το οποίο γύρισε στα ίδια.

Βέβαια αυτά τα τραγούδια φέρνουν τους θαυμαστές της στα στάδια και αφού αρέσουν στους νέους, εγώ δεν μπορώ ίσως να έχω αμερόληπτη άποψη. 

Αυτοί που την αποδέχτηκαν με καθυστέρηση λογικά δεν έχουν υποστεί την φθορά των αρχικών θαυμαστών της, υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες πια που θα τη ακολουθούν ίσως για πάντα.