Ο Κασσελάκης προς το παρόν κάνει ότι του λέει ο Πολάκης και ο Παππάς

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι και πιο χαμηλά, δεν είμαι μάγος, ότι ανεβαίνει πέφτει, δύσκολα ανεβαίνει και ο Κασσελάκης δεν έχει αποδείξει ότι είναι κανένας μεγάλος ηγέτης, αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα γίνει τουλάχιστον μετά από 3 χρόνια. Αν πέσει και στις Ευροεκλογές, τελείωσε, βέβαια θεωρητικά κανείς δεν ξέρει, αλλά θα μιλάμε για ένα ΣΥΡΙΖΑ που ενδεχομένως θα είναι 4 κόμματα, ποιος θα πρωτοπάρει. Το ΠΑΣΟΚ δεν ανεβαίνει, αλλά και δεν πέφτει, η ΝΔ όσο μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης δεν τον κουνάει κανένας. Ο Κασσελάκης προς το παρόν κάνει ότι του λέει ο Πολάκης και ο Παππάς, που δεν είναι  και τα αστέρια, τα λέγανε και στον Τσίπρα και τον καταστρέψανε.

Ο ίδιος μπορεί να μαθαίνει γρήγορα, αλλά η πολιτική στην Ελλάδα είναι τόσο πολύπλοκη που θα δείχνει ανημέρωτος σε προβλήματα που θα προκύπτουν, τώρα προσπαθεί να τα καλύψει με τις γνωστές ατάκες που ρίξανε τον ΣΥΡΙΖΑ στο σημερινό ποσοστό, δεν μπορεί όμως να κάνει κάτι άλλο, αφού δεν τα έχει ζήσει.

Το να παίρνει το μέρος της Παλαιστίνης και να υποστηρίζει ουσιαστικά την Χαμάς για να ικανοποιήσει την Σβίγκου και τους άλλους που επέλεξαν να τον πλαισιώσουν, δηλώνοντας παράλληλα την αγανάκτηση του για τους φτωχούς, αυτός ένας εκατομμυριούχος, προκαλεί τουλάχιστον απορίες, μην γράψω τίποτα άλλο και μου πείτε ότι τα παίρνω από τον Μητσοτάκη που φοβάται τον Κασσελάκη από τον οποίο έχει μία απόσταση που μπορεί και να είναι 30%.