Ο Κασσελάκης όλο και καλύτερος θα τους εξαφανίσει όλους στον ΣΥΡΙΖΑ

Και οι δύο πλευρές έδειξαν ότι σ' αυτή τη φάση δεν ήθελαν την σύγκρουση. Πιο επιθετικός ήταν ο Τσακαλώτος ο οποίος δείχνει ότι είναι αυτός που έχει τα προσόντα για να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως το ύφος του δεν ταιριάζει καθόλου στην Ελληνική νοοτροπία που προτιμάει περισσότερα παραμύθια από αυτά που είναι ικανός να λέει ο Τσακαλώτος.

Ο Κασσελάκης θα προσπαθήσει να αλλάξει επιτροπές και οπουδήποτε μπορεί, θα πάρει απόλυτα τον έλεγχο του κόμματος και θα ελέγξει 'η θα διώξει ακόμα και την Αχτσιόγλου η οποία δεν δείχνει να έχει πια την στήριξη όσων την υποστήριζαν, πάμε πάλι από την αρχή, ο Τσακαλώτος πχ δεν θα την ακολουθήσει αν φύγει και μόνοι τους θα γίνουν νέοι Λαφαζάνηδες και θα εξαφανισθούν. Αυτό θέλει να αποφύγει ο Κασσελάκης και ο Τσίπρας, το να φύγουν όλοι μαζί ενωμένοι, μόνοι τους θα είναι ακίνδυνοι.

 

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντέξει, λογικά είναι τελειωμένος, αφού θα πέφτει συνέχεια, εξουσία άμεσα ο Κασσελάκης δεν βλέπει, τουλάχιστον αυτό δείχνει η απήχηση που έχει σήμερα.

Η παρέα του, όσο και να φωνάζουν, είναι απίθανο να ξεπερνάει το 1-2%, οι πολιτικοί του φίλοι, άλλο τόσο, μόνο οι πρώην Πασόκοι είναι γύρω στο 105, αλλά κι αυτοί, όσοι πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φεύγουν.

Στις διαγραφές δεν μπορεί να κάνει πίσω, έχουν ειπωθεί πολλά.

 

Ο Τσίπρας ποτέ δεν έκανε σωστές εκτιμήσεις, πάντα λάθος ήταν, απλά τον πήγαινε η κρίση και έγινε πρωθυπουργός.