Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας σιωπά για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας σιωπά για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι λίγοι αυτοί από τους παλιούς συνεργάτες του που τον κατηγορούν ότι αυτός επέλεξε και προώθησε τον Κασσελάκη, ο οποίος βέβαια το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

Βαδίζοντας στα βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ ένα προσωπικό του κόμμα, ξεχνάει ότι μετά τον Ανδρέα το ΠΑΣΟΚ δεν τα πήγε και άσχημα και ο Σημίτης τον οποίο όλοι σχεδόν κατηγορούν είναι από τους μακροβιότερους Έλληνες πρωθυπουργούς και βοήθησε αρκετά στον να γίνει η χώρα πιο σύγχρονη και να έλθει πιο κοντά στην Ευρώπη.

Βέβαια για να λέμε την πράγματα όπως έχουν μια γνώμη και επέμβαση του Τσίπρα θα είχε μόνο πρόσκαιρη επίπτωση αφού σαν πολιτικός δεν είναι εύκολο να ανακάμψει, τουλάχιστον τώρα και κανονικά έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές του που έγιναν φέτος.

Η σιωπή του εδραιώνει όμως την άποψη ότι του αρέσει να απολαμβάνει την σημερινή κατάσταση τιμωρώντας, όπως νομίζει, αυτούς που τον αμφισβητούσαν στο κόμμα.

Έχει αρχίσει να κουράζει η όλη κατάσταση και οι εξελίξεις δεν δείχνουν ότι θα είναι καλές για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασσελάκης δεν δίνει με τίποτα με τους παλιούς, από την άλλη μπορεί να κρατήσει έστω αυτό το ποσοστό του 15% και να ανακάμψει στο μέλλον γιατί έχει ικανότητες; η συνέχεια επί της οθόνης στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.