Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος θα προλάβουν να φύγουν ή θα τους διώξει ο Κασσελάκης

Η παραπομπή του Τζουμάκα για διαγραφή δείχνει την τακτική που θα ακολουθήσει ο Κασσελάκης στους επόμενους μήνες. 

Αρχικά θα θέσει εκτός κόμματος τα στελέχη που δεν είναι  βουλευτές και του κάνουν κριτική, μετά θα ακολουθήσουν οι νυν Ευρωβουλευτές που δεν τον εγκρίνουν, όπως ας πούμε ο Παπαδημούλης με το πρόσχημα της ανανέωσης 

Μετά θα ακολουθήσουν βουλευτές των αντιπάλων του στις εσωκομματικές εκλογές, ώστε να ξεδοντιάσει τον Τσακαλώτο και την Αχτσιόγλου και τέλος θα τεθούν εκτός κόμματος οι δύο βασικοί του αντίπαλοι με κάποια ευκαιρία, ακόμα και το ότι δεν μιλάνε. 

 

Σκοπός του να πάρει υπό τον απόλυτο έλεγχο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αφού ήδη έχει την σφραγίδα και διαχειρίζεται τα χρήματα που εισπράττει από το κράτος σαν αντιπολίτευση και να κάνει ένα απόλυτα δικό του κόμμα που θα περιλαμβάνει τα στελέχη που πάνε πάντα με τον εκάστοτε αρχηγό για να μην εξαφανισθούν και νέους δικούς του ανθρώπους από το περιβάλλον του.

Τη απόλυτη ευθύνη για την πιθανή επερχόμενη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είναι αυτός που τον έφερε στο κόμμα και τον στήριξε με την ουδετερότητα του, γιατί όταν βλέπεις την κατάσταση και δεν μιλάς σημαίνει ότι την εγκρίνεις.

Όσο και να θέλουν οι φίλοι του Κασσελάκη να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι σαν νέο ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι αδύνατον όσο υπάρχει το παλιό το οποίο δείχνει και κάποια σημεία ανάκαμψης.

Η Αχτσιόγλου και ο Τσακαλώτος πρέπει να φύγουν άμεσα με όσους βουλευτές επηρεάζουν και να κάνουν νέο κόμμα, αν προλάβει και τους διώξει, είναι τελειωμένοι. 

Αυτοί οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθούν τον Κασσελάκη και πιστεύουν ότι θα νικήσει την ΝΔ, όχι απαραίτητα τον Μητσοτάκη, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε 4 χρόνια,  παραβλέπουν πολλές αδυναμίες του και δημιουργούν παγκόσμια πρωτοτυπία παραδίδοντας κόμμα και ελπίδες σε έναν εντελώς άγνωστο πριν από 2 μήνες, αν τους έλεγες τότε τις τωρινές εξελίξεις θα γελάγανε μέχρι σκασμού, τώρα κάνουν τα στραβά μάτια και οδηγούν την χώρα σε αδιέξοδο χωρίς αντιπολίτευση, όλος ο κόσμος ασχολείται κάθε μέρα με τα κουτσομπολιά γύρω από τον Κασσελάκη και όχι για τις πολιτικές του θέσεις.