Ο Κασσελάκης και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα ζητούν την απόλυση των αντιπάλων τους δημοσιογράφων

Ο Κασσελάκης και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα ζητούν την απόλυση των αντιπάλων τους δημοσιογράφων

Πριν από τον Αυτιά είχαν ζητήσει την απόλυση όσων γράφουν πράγματα που δεν τα εγκρίνουν

Αυτά δηλαδή συμβαίνουν και σε άλλες χώρες, δηλαδή το να βγαίνει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και να ζητάει την απόλυση δημοσιογράφου επειδή δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του, ή να ζητάνε την απόλυση της Σίας Κοσιώνη επειδή ήταν λέει σκυθρωπή, ΠΡΙΝ από την ανακοίνωση του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών στις οποίες ο σύζυγος της διεκδικούσε τον μεγαλύτερο δήμο.

Από το Twitter βασικά, σιγά την δυναμική που έχει στην Ελλάδα ζήτησαν την απόλυση του Χιώτη, του Πορτοσάλτε, του Οικονόμου και άλλων τους οποίους θεωρούν πολιτικούς τους αντιπάλους, αν μπορούσαν θα τους απέκλειαν από όλα τα μέσα, τέτοιο μίσος μόνο στα γήπεδα είχαμε συναντήσει στα προηγούμενα χρόνια.

Αυτή η πολιτική μίσους είναι επιλογή του Πολάκη, ο οποίος λέει και μερικές αλήθειες, αλλά  το μίσος που διοχετεύει στους οπαδούς του κόμματος στο διαδίκτυο δημιουργεί διχόνοια στην χώρα και οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ στην πλήρη καταστροφή, γιατί ο κόσμος στην πλειοψηφία του δεν υιοθετεί αυτή την τακτική, έτσι δείχνει με την ψήφο του.

Άσε της εθνικές εκλογές, στις αυτοδιοικητικές είχαμε:

Η Ν.Δ. πήρε 202 δήμους 8 παραπάνω από το 2019. Το ΠΑΣΟΚ πήρε 78 δήμους 14 λιγότερους από το 2019. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15 δηλαδή 5 λιγότερους από το 2019 Tο ΚΚΕ πήρε 6 δηλαδή 4 παραπάνω. Οι ανεξάρτητοι πήραν 22 συν 8 παραπάνω από το 2019

Ο χουλιγκανισμός στην πολιτική δεν κάνει καλό σε όποιον τον χρησιμοποιεί.