Ποιος είναι ο νικητής της τρίτης Κυριακής; Λένε: ΣΥΡΙΖΑ διώξαμε τους διεφθαρμένους, ΠΑΣΟΚ νικήσαμε, ΚΚΕ πιο δυνατοί, ΝΔ το πήραμε το μάθημα

Ξέρω η λίστα Πέτσα, τι είπε ο Ραφαηλίδης, ο προδότης Σαββόπουλος και ανάλογα που λένε αυτοί που ουσιαστικά οδήγησαν την σύγχρονη αριστερά εκτός εξουσίας ίσως για περίοδο που η διάρκεια της δεν θα προλάβει αρκετούς από εμάς την επαναφορά της στην εξουσία.

Μιλάμε για περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές όπου η ΝΔ στις περισσότερες περιοχές της χώρας κράτησε ή μπορεί και να αύξησε το ποσοστό της στον πρώτο γύρο.

Ναι ήταν εντυπωσιακή η ήττα του Μπακογιάννη στην Αθήνα, όμως η εικόνα του Μπακογιάννη είχε ξεθωριάσει από πολλές λανθασμένες ενέργειες του και δεν τον ήθελε ο κόσμος, αν κατάφερνε να κερδίσει η ΝΔ θα είχε να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις του κόσμου, αφού δεν τον συμπαθούσαν.

Εντυπωσιακή και η αλλαγή στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, όπως και σημαντική η αποτυχία του υποψήφιου δημάρχου που είχε επιλέξει για την Θεσσαλονίκη η ΝΔ.

'Ομως όλα τα υπόλοιπα ήταν αναμενόμενα, τις άλλες τρεις περιφέρειες που έχασε τις κέρδισαν δικοί της άνθρωποι τους οποίους δεν ήθελε για διάφορους λόγους η ΝΔ, δεν έγιναν ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη τους θα είναι όλοι μέλη του κόμματος της ΝΔ.

Είναι σκληρό, αλλά ο κόσμος έδειξε με την εντυπωσιακή αποχή ότι δεν πιστεύει στην δυναμική της αντιπολίτευσης και δεν πήγε να ψηφίσει, όπως και στις εθνικές εκλογές.

Αν ήθελαν, θα πήγαιναν 70-80% και θα έριχναν και τον Μητσοτάκη και όλο του το σόι, δεν ήθελαν και ίσως και να επιδίωκαν την παραμονή του στην εξουσία.  

Στην Πολωνία που ήθελαν την αλλαγή πήγαν και ψήφισαν σε ποσοστό 73% και μάλλον θα αλλάξουν την κυβέρνηση.

Εδώ πήρε 6 δήμους το ΚΚΕ από τους πάνω από 1000 και πανηγυρίζει, ελάχιστους, έως κανέναν ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για πρώτη νύχτα χαράς και το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω ακριβώς, τα πήγε πολύ καλά, αφού πήρε ουσιαστικά τους 3 μεγάλους δήμους και την περιφέρεια της Κρήτης και είχε πολλές επιτυχίες σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, αλλά και 100 δήμους να πήρε, μπροστά στους 1000 ή λίγο λιγότερους που θα πήρε η ΝΔ, εντάξει μην τρελαθούμε, αυτό που πρέπει να ανησυχεί είναι πια ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί το ΠΑΣΟΚ αποκτά προοπτική ανόδου και αν το επαναλάβει στις Ευρωεκλογές, θα έχει πρόβλημα  ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης έχει αρχίσει να μαθαίνει αυτά που του διδάσκει 'το βαθύ ΣΥΡΙΖΑ'. και μας είπε ότι έδιωξε τους διεφθαρμένους, αόριστα έτσι για να ικανοποιήσει το κοινό του.

Ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι καλός παίκτης, πήρε το μήνυμα, είπε αυτό που ήθελαν μερικοί και συνεχίζει δυστυχώς χωρίς αντίπαλο.