Τι ωραία που είναι η πρωινή παρέα σας

Ανήκω στους πρωινούς τύπους, από μικρός ξύπναγα από τα χαράματα, η πρώτη μου δουλειά από πιτσιρικάς ήταν να ανοίξω το ραδιόφωνο , ειδικά το πρωί έπιανες ακόμα στα μεσαία το Radio Λουξεμβούργο γιατί αργότερα με την εξέλιξη της ημέρας δεν έφτανε το σήμα του στην χώρα μας, μόνο τις νύχτες που σχεδόν πάντα ξενυχτούσα για να ακούσω Beatles, Stones, Animals  και την υπόλοιπη παρέα.

Τώρα κάθε μέρα μοιράζομαι τις σκέψεις μου με πολλούς από εσάς που συνεχίζεται να αγαπάται την μουσική και να παρακολουθείται, όχι μόνο τα τραγούδια που γεμίζουν τις αναμνήσεις σας, αλλά και τα καινούργια, ενώ μια πρώτη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στον πλανήτη είναι πάντα στην σελίδα μας.

Όπως και στο ραδιόφωνο με τα τηλεφωνήματα σας, ξέρω πια τα ονόματα και αρκετά από τα γούστα αυτών που μας παρακολουθούν, χωρίς βέβαια την βοήθεια υπολογιστή, αλλά από την επαφή που έχουμε συχνά με παρεμβάσεις σας. 

Είναι ωραία αυτή η επαφή σε μία κοινωνία στην οποία όλο και απομακρύνεται ο ένας από τον άλλο, σας ευχαριστώ για την παρέα.

Κανένα τραγούδι των Beatles δεν 'μιλάει μέσα μου' όσο αυτό, το λατρεύω, νομίζω ότι είναι όλη μου η ζωή.

Video Url