Κάθε πρωί ξημερώνει μια καινούργια μέρα

Όσοι έρχονται σε επαφή μαζί μου αργά τα βράδια συνήθως γίνονται αποδέκτες της γκρίνιας μου για μερικά από τα προβλήματα που προκαλεί η σχεδόν ολοήμερη απασχόληση με την σελίδα και η επιθυμία μου να αλλάξω τακτική αφού ουσιαστικά δεν έχω κανένα όφελος πέρα από την προσωπική ικανοποίηση που νιώθω με τα διάφορα  που σας παρουσιάζουμε.

Η κούραση σίγουρα είναι ο ένας παράγοντας αλλά και η λογική αντίδραση κάποιων από εσάς με όσα δεν συμφωνείτε.

Το πρωί που ξυπνάω όμως τα ξεχνάω όλα και δεκάδες τραγούδια και σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξω τα μάτια μου και προσπαθώ να υλοποιήσω όσο μπορώ περισσότερες από αυτές.

Αυτά που συμβαίνουν πάντα γύρω μας, όπως τώρα η κρίση στην Μέση Ανατολή, βάζουν συχνά στο περιθώριο την μουσική, μια και δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι την ματαιοδοξία του ανθρώπου που από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Γη πολεμάει για την τροφή του, τις γυναίκες που θέλει να αποκτήσει και το έδαφος στο οποίο μοιραία κάποτε θα ταφεί.

Ο θρησκευτικός φανατισμός συχνά οδηγεί τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και είναι μία από τις βασικές αιτίες πολέμων.

Εβραίοι και Παλαιστίνιοι δύο λαοί καταδικασμένοι να μάχονται ο ένας τον άλλο χωρίς μια λύση να φαίνεται στον ορίζοντα, χιλιάδες νεκροί στο πέρασμα της ιστορίας γιατί υπάρχουν και 'φίλοι' τους που δεν τους θέλουν ενωμένους.

Ας γυρίσουμε στην Ελλάδα και την ευλογία που έχουμε προς το παρόν εδώ και δεκαετίες να μην είμαστε μπλεγμένοι σε πολέμους που σπάνια λείπουν από την ευρύτερη περιοχή μας, αυτό όσο και να γκρινιάζουμε το οφείλουμε στους ηγέτες μας που που πέρα από τις όποιες αδυναμίες τους δεν μας έχουν σύρει σε ένα πόλεμο ο οποίος δεν είναι και σπάνιος σχεδόν σε όλους τους γειτόνους μας.

Κάθε μέρα, έχουμε νέες ευκαιρίες να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας με μία προϋπόθεση, το να προσπαθούμε, μην επαναπαύεστε. τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του και ότι πετύχετε θα σας βοηθάει στην υπόλοιπη ζωή σας.