Ο Έλληνας θέλει Χριστό και Χρυσό για να ψηφίζει

Από ήττα σε ήττα πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει βρεθεί ένας να πει ότι ένας σημαντικός λόγος για τις επιτυχίες της ΝΔ είναι η πολιτική των επιδομάτων που καλύπτει αρκετούς Έλληνες αφού οι περισσότεροι δηλώνουν φτωχοί για να ξεφύγουν από τα πλοκάμια της εφορίας.

Όσο μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης θα ικανοποιεί το βασικό σύνθημα πολλών Ελλήνων που είναι Χριστός, Χρυσός και κάτι άλλο που δεν τολμώ ούτε να αναφέρω την λέξη και συντηρεί τα ένστικτα, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά όλου του πλανήτη.

Οι περισσότεροι από αυτούς που επιδοτούνται κάνουν και δουλείες που δεν επιτρέπονται από την επιδότηση τους, ενώ αρκετοί έχουν εισοδήματα που είναι κανονικά απαγορευτικά για να επιδοτηθούν.

Για να είμαστε ειλικρινείς η τακτική των επιδοτήσεων εφαρμόζεται και σε πολλές άλλες χώρες και είναι αυτή η οποία θα γονατίσει τις οικονομίες τους αφού υπάρχουν πια 'επαγγελματίες' επιδοτούμενοι σε Γερμανία, Σκανδιναβία και άλλες χώρες.

Όλοι αυτοί ψηφίζουν και αυτό είναι το όπλο των διαφόρων κυβερνήσεων.

Βέβαια η ακρίβεια έχει γονατίσει πολλές οικογένειες, όταν όμως εισπράττεις το επίδομα σου και παράλληλα εργάζεσαι χωρίς να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές σε διάφορες δουλειές οι συνέπειες είναι λιγότερο οδυνηρές.

Οι περισσότεροι βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά και στο σύνολο τους είναι ευκατάστατοι οικονομικά και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της παρανομίας και το πόσο χρήμα πέφτει από την κυβέρνηση με διάφορους τρόπους, όχι μόνο σε άτομα, αλλά πιστεύω σε μερικές περιπτώσεις και σε εταιρείες οι οποίες συχνά δηλώνουν μηδενικά έσοδα.