Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ φοβάμαι τον 'Μεγάλο αδελφό' όπως Ο Keith Richards

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να ανακαλύψει κανείς τον ρόλο που παίζει στην καθημερινή μας ζωή το διαδίκτυο.

Σαν να υπάρχει ένα αόρατο χέρι που ελέγχει τα πάντα, όπως στο 1984, το Total Recall και άλλες ιστορίες που θεωρούσαμε επιστημονική φαντασία.

Σήμερα είδα :oτι το νέο τραγούδι του Drake με την SZA πήγε κατ' ευθείαν στο Νο 1 της Αμερικής, για μένα αυτό το τραγούδι δεν έπρεπε να μπει ούτε στα 100, θα πείτε Ζουγρή γέρασες πώς μπορείς να κρίνεις εσύ την σημερινή μουσική;

Εδώ θα είσθε, θα δούμε την πορεία του στις επόμενες εβδομάδες, πάντως στο κανάλι του στο YouTube στο οποίο έχει πάνω από 20 εκατομμύρια φίλους το είδαν σε 11 μέρες 4 εκατομμύρια, ο Drake έχει κάνει σχεδόν τον κύκλο του, αλλά τον σπρώχνουν και ήδη έχει 12 Νο 1, από τα οποία και οι πιτσιρικάδες είναι ζήτημα αν θυμούνται τα 5.

Video Url

 

Ανέβασα 3 αναρτήσεις για την άρνηση της Αχτσιόγλου να συμμετέχει στα του κόμματος υπό την προεδρία του Κασσελάκη, μηδενική ανταπόκριση, το βάζω με προβολή στον Κασσελάκη, δουλέψανε τα Like, αρκετά σχόλια, σαν το αφεντικό να μην γουστάρει την Αχτσιόγλου.

Και έρχεται ο Keith Richards να μιλήσει για τον φόβο που ζούμε και δεν τολμά κανείς να μιλήσει γιατί αν το κάνει τελείωσε

 Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα, είμαστε τελειωμένοι, όλοι πρέπει να παρακολουθούμε την σκυλίτσα των πρόσφατα celebrities σαν τις Καρντάσιανς.

Ο Richards φάνηκε να στεναχωριέται για την απόφαση των Rolling Stones να κόψουν το «Brown Sugar» από το setlist τους για τις αναφορές του τραγουδιού για την σκλαβιά: «Εννοώ, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε πια, επειδή οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι. Είναι φοβισμένοι μην πουν το λάθος πράγμα. Φοβούνται μην ενοχλήσουν κανέναν. Ο φόβος κάνει απίστευτα πράγματα στους ανθρώπους».