Ένας λαός που μάλλον τρώει πολύ χαλβά, γι' αυτό μοιάζει με αυτόν

Πολλοί είναι οι νέοι μας που πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα καρτούν που κατάφερε με μαγικό τρόπο να πάρει την εξουσία χωρίς να έχει ιδιαίτερες ικανότητες.

Αυτό έχει καλλιεργηθεί συντονισμένα στο διαδίκτυο από τους αντιπάλους του και έχει επηρεάσει αρκετούς οι οποίοι το βλέπουν σαν μία πραγματικότητα που έχει επιβληθεί από τους 'κακούς'.

Παραβλέπουν βέβαια το ότι ο Μητσοτάκης έχει στην κυριολεξία στο τσεπάκι του και έχει διαλύσει όλους τους αντιπάλους του, αφού δεν έχουν και ιδιαίτερη επαφή με την πολιτική, δεν είναι λίγοι αυτοί που αποκαλούν τον λαό μας χαλβά.

Από την άλλη ο Μητσοτάκης εδραιώνει την θέση του αλλάζοντας στελέχη στην βουλή, την τοπική αυτοδιοίκηση και όπου μπορεί για να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Οι αντίπαλοι του Σαμαράς και βασικά ο Καραμανλής περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να τον κτυπήσουν, αυτοί είναι προς το παρόν οι πραγματικοί του αντίπαλοι, όχι τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Να δούμε βέβαια τις δραστηριότητες του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και αν θα έχει την δυνατότητα και τις ικανότητες να αντιπαρατεθεί στον Μητσοτάκη.

Ο λαός ψάχνετε, αλλά στην ουσία εδώ και 30 χρόνια παρά τις γκρίνιες του συνήθως ψηφίζει ένα από τα μέλη των τριών οικογενειών που είναι αρκετά και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις δυναστείες τους αφού ο λαός τους εμπιστεύεται.