Όταν επενδύεις στον θάνατο για να κερδίσεις, αν δεν είσαι γραφείο κηδειών αργοπεθαίνεις

Με κάθε καταστροφή υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που χαίρονται και προβάλλουν τον αριθμό των νεκρών λες και έχει κανείς να κερδίσει από αυτόν τον τραγικό συχνά θάνατο συνανθρώπων μας που όταν παίρνει μεγάλη  έκταση έχει να κάνει πάντα με φυσικά φαινόμενα όπως ο άνεμος, η φωτιά, οι πλημμύρες, οι σεισμοί κι ότι άλλο μπορεί να μας δώσει η φύση που από την δημιουργία αυτού του πλανήτη δεν έχει αλλάξει σε τίποτα.

Όλα αυτά θα γινόντουσαν και πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια και θα γίνονται και στο μέλλον, εκτός και αν κλωνοποιηθούν αυτοί που έχουν τις λύσεις και τιθασεύσουν την φύση.

Πραγματικά είναι αδιανόητο το να βλέπεις μία ομάδα η οποία πάντα χάνει με μεγάλο σκορ, να κατηγορεί τον αντίπαλο προπονητή και να ζητάει την απομάκρυνση του.

Μπορεί αύριο να συμβεί  κάτι που θα στοιχήσει την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, ποιος θα κερδίσει από αυτό, κανείς και όποιος το πιστεύει είναι απλά όχι μόνο ηλίθιος, αλλά και πολύ κακός σαν άνθρωπος, αφού λογικά κανείς δεν πρέπει να θέλει τον θάνατο άλλων ανθρώπων για οποιοδήποτε  λόγο.

Η καταστροφή στην Θεσσαλία όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι ήταν κάτι που συμβαίνει κάθε αιώνα μια φορά και αν, άσχετο του αν στο εξής θα συμβαίνει πια πιο συχνά αφού έχει αδυναμία σε συγκεκριμένους πολιτικούς  οι οποίοι φταίνε για τα πάντα, επειδή τράκαρε το βυτιοφόρο, δολοφόνησαν τον Αντώνη, προκαλούν βροχές και χιόνια, ενώ είναι και πυρομανείς.

Όσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία θα μειώνεται η δύναμη τους και το μέλλον τους θα είναι αβέβαιο.

Η τακτική του γ  Μητσοτάκη οδηγεί στην διάλυση της αντιπολίτευσης η οποία αδυνατεί να εκφέρει πολιτικό λόγο και ξέρει μόνο να βρίζει και να κατηγορεί όσους δεν την ακολουθούν σε αυτή τη τακτική ότι τα παίρνουν από τον Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματικά τους γλεντάει χωρίς να κάνει τίποτα, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος μετά τις εκλογές.