Ζήστε' εκτός χρόνου' Να μιλάτε στους άλλους, να κάνετε παρέες, η συντροφικότητα χαρίζει χρόνια

Παλαιότερα η μουσική ήταν από τις βασικές πηγές γνωριμίας μεταξύ των νέων, κοινά ακούσματα, συναυλίας αγαπημένα τραγούδια και δίσκοι ένωναν τα ενδιαφέροντα των νέων που απολάμβαναν έναν διαφορετικό ρυθμό, αλλά και τρόπο ζωής.

Συχνά η Σαββατιάτικη συνήθως έξοδος είχε για συντροφιά την μουσική σε διάφορες ταβέρνες με πρόγραμμα με νέους συνήθως καλλιτέχνες που ψυχαγωγούσαν τον κόσμο, αλλά έβρισκαν και τον δρόμο τους κάνοντας καριέρα στο τραγούδι.

Όσοι έχουν φίλους, κάνουν παρέα, συζητάνε με άλλους έχουν καλύτερη ψυχολογία και συχνά αυτό επηρεάζει και την υγεία τους.

Μου έλεγε φίλος ότι στην Ικαρία που έχει βγάλει την φήμη ότι οι κάτοικοι της ζούνε πολλά χρόνια, όλοι μιλούν ο ένας στον άλλο, βοηθιούνται μεταξύ τους και γενικά έχουν επικοινωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Ιάπωνες που ζούνε πολλά χρόνια.

Η σελίδα μας προσφέρεται για επικοινωνία, όχι μόνο μέσω της μουσικής, αρκεί να έχει το ενδιαφέρον του κόσμου που πρέπει, αν μπορεί να την στηρίξει. Δεν είναι τέλεια, είναι όμως διαφορετική από το κατεστημένο και η μουσική είναι που κυριαρχεί στο περιεχόμενο της.