Τα καλοκαίρια περνάνε, το παρελθόν δεν προχωράει

Οι αναμνήσεις δεν κάνουν απαραίτητα καλό, αφού και οι καλύτερες στιγμές δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με το σήμερα.

Άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε αφήνοντας ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις για τους περισσότερους από εμάς, σημαντικό είναι όμως το ότι το περάσαμε εμείς που έχουμε και κάποια ηλικία.

Υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο  στον οποίο τα απρόβλεπτα συνήθως έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και καθημερινός συνηθισμένος τρόπος ζωής δεν είναι για όλους εύκολος.

Μιλώντας με ανθρώπους ανακαλύπτεις μικρά δράματα τα οποία δυστυχώς δεν είναι εύκολο να διορθωθούν αφού οι πηγές των προβλημάτων ξεκινάνε από πολύ παλιά και μία συχνά απερισκεψία σε εποχές που σαν νέοι δεν δίναμε την σημασία που έπρεπε.

Τι να πεις σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος σαν νέος δεν κόλλαγε ένσημα γιατί νόμιζε ότι θα είναι πάντα νέος και σήμερα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, τι να πεις σ' αυτόν που τράκαρε σε ένα σημείο που περνάνε 3 αυτοκίνητα την ημέρα.

Κάθε χρόνος έχει την γοητεία του αλλά με τίποτα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην εποχή και τα συναισθήματα που νιώθαμε όταν ακούγαμε το People και την Streisand.

Video Url

 

Μια καλή περιγραφή για όλα είναι το It SWas A Very Good Year με την ερμηνεία του Sinatra, νομίζω τα λέει όλα.

Video Url