Αντιπολίτευση: Αν έφευγε ο Μητσοτάκης, που είναι κάτι σαν κακός Superman, η Ελλάδα θα γινόταν παράδεισος

Αν έφευγε ο Μητσοτάκης η Ελλάδα θα γινόταν παράδεισος
Σύσσωμη η αντιπολίτευση εδώ και 4 χρόνια προσπαθεί να μας πείσει για το πόσο κακός είναι ο Μητσοτάκης ο οποίος δεν χειρίστηκε σωστά τα της πανδημίας, βοηθάει την Ουκρανία, αγνοώντας την σημασία της μεγάλης Ρωσίας, έχει φέρει την ακρίβεια σε όλα τα αγαθά οδηγώντας τον κόσμο στην εξαθλίωση.

Και πολλά ακόμα όπως το ότι παίρνει τα σπίτια από όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δάνεια τους εφαρμόζοντας κακός τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο έπρεπε να έχει αλλάξει και πάνω απ' όλα βάζει συνέχεια φωτιές σε όλη την χώρα και είναι ανίκανος με την πρόληψη να τις εμποδίσει να καίνε την περιουσία των πολιτών και τα δάση μας.

Όλοι οι υπουργοί του είναι ανίκανοι και κατά καιρούς έχει ζητηθεί η παραίτηση τους ενώ βέβαια το βασικό σύνθημα είναι το γ.. Μητσοτάκη το οποίο προφανώς τους αρέσει και πιστεύουν ότι τους βοηθάει να αποκτήσουν νέους φίλους και να μεγαλώσουν την δύναμη τους.

Στην διεθνή διπλωματία συνέχεια βλέπει ηγέτες που δεν ανήκουν στον προοδευτικό χώρο, φιλοξενεί την πρόεδρο της Κομισιόν και γενικά είναι πολύ φιλικός με τους ξένους ηγέτες που ξέρει η αντιπολίτευση τον ρόλο τους στην παγκόσμια κοινωνία.

 

Ο Μητσοτάκης είναι κάτι σαν ένας κακός Superman που τρέχει παντού για να κάνει το κακό και αν φύγει η χώρα θα ανασάνει επιτέλους και θα επιστρέψει σε μια κανονικότητα, όπως όμως την εννοεί η αντιπολίτευση, δηλαδή του να μην κυβερνά όποιος κερδίζει τις εκλογές, αλλά όποιος γράφει πιο πολλά Tweet ή αυτό το κόμμα που είναι 'προοδευτικό' και δεν ανήκει στους αντιπάλους μας που για έναν παράξενο λόγο κερδίζουν τις εκλογές.

Όσο για την σελίδα μας, δεν ξέρει τι να κάνει πια τα χρήματα που μας δίνει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης, αφού πριν είχε τρομάξει να αξιοποιήσει αυτά που μας έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως και η ΝΔ σου λέει ποιοι είναι αυτοί οι φουκαράδες  που ζητάνε 1 ευρώ και χαλάνε την πιάτσα η οποία δουλεύει μόνο με εκατομμύρια.

Εγώ αντίθετα από την αντιπολίτευση πιστεύω ότι όποιος και να κυβερνήσει δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί πάντα στην ουσία κυβερνά ο κυρίαρχος λαός ο οποίος και δεν θέλει να αλλάξει κάτι, απλά προειδοποιεί να μην γίνει καμία στραβή και αλλάξουμε και γίνουμε αυτό που όλοι δήθεν θέλουν,