Το τέλος του καλοκαιριού αφήνει μία πίκρα

Από σήμερα οι πρώτοι επέστρεψαν στις εργασίες τους, 

Το καλοκαίρι, όπως όλα άφησε ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες αναμνήσεις για πολλούς από εμάς, η ουσία είναι ότι η ζωή συνεχίζεται σε ένα ταξίδι με άγνωστο τερματισμό, όσον αφορά την διάρκεια του.

Η μουσική εδώ, πάντα δίπλα μας με νέα άλμπουμ, νέους καλλιτέχνες που προς το παρόν δεν θεωρούμε εφάμιλλους αυτών που ήδη αγαπάμε, αλλά κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη τους.

Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα των πιο μακρών σε διάρκεια διακοπών, ενώ και αρκετοί από αυτούς που την έχουν χρονικά, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα με την ενέργεια και τα τρόφιμα να έχουν γονατίσει σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού.

Όλοι αισχροκερδούν σε βάρος του λαού και σε μια ελεύθερη οικονομία όπως η Ελληνική, δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν, τα κέρδη είναι γλυκά΄

Μένω για λίγες μέρες μακριά από την πόλη, ξέχασα να πάρω τζίντζερ που το τρώω σε καθημερινή βάση γιατί μ' αρέσει, αλλά το σούπερ μάρκετ που ήταν σχετικά κοντά με όνομα από ένα νησί, το είχε σε μικρή συσκευασία 11 ευρώ το κιλό, ενώ οι άλλοι πουλάνε 6 ή 6,50, δεν πήρα, κάπως έτσι μας γδύνουν επιστημονικά, δεν είναι μόνο το γάλα και η φέτα που την κάνουν και προσφορά και από 500 ευρώ σε λίγο (ας πούμε και ένα αστείο) θα μας την δίνουν 450
 

Video Url