15 Αυγούστου, πόλη φάντασμα η Αθήνα, έφυγαν όλοι να πάνε να βρούνε τροφή στα νησιά μας, ο Μητσοτάκης φτωχοποίησε την χώρα

Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που να μην έχει φτωχούς, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Αυτές που θεωρούμε ισχυρές περνούν και αυτές τις δυσκολίες τους με πολλούς πολίτες να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα, ενώ πριν από μερικά χρόνια αυτό το φαινόμενο δεν ήταν τόσο έντονο.

Αυτό που συμβαίνει στα τριήμερα και στις διακοπές στην Ελλάδα, ίσως δεν έχει προηγούμενο στον πλανήτη, πώς τα καταφέρνουν όλοι αυτοί που βρίζουν τον Μητσοτάκη ότι τους έχει ρίξει στην φτώχεια είναι πραγματικά ένα ερώτημα που δύσκολα παίρνει απάντηση.

Όλα τα νησιά δεν έχουν κρεβάτια, οι ταβέρνες γεμάτες, στο πλοία δεν βρίσκεις εισιτήρια  και η Κυρία Αχτσιόγλου, αλήθεια, τι δουλειά κάνει, ΄πάσα βγάζει αυτή και οι υπόλοιποι 299 βουλευτές;, φτωχός ο Μητσοτάκης, φτωχός ο Τσίπρας, πλούσιοι οι εργαζόμενοι των 700-800 ευρώ, άσε οι Ευρωβουλευτές, με μία-δυο θητείες έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους, ενώ οι περισσότεροι είναι εντελώς άχρηστοι, απλά έτυχε να είναι επώνυμοι στον κλάδο τους και τα κόμματα μας τους πλάσαραν σαν σωτήρες της χώρας.

Σε μια χώρα βέβαια που όλοι δηλώνουν φτωχοί και αν δεν πλήρωναν φόρους οι πολυεθνικές και οι δισεκατομμυριούχοι που όλοι την ημέρα τους βρίζουν οι υπόλοιποι δεν θα λειτουργούσε τίποτα τι να περιμένει κανείς.

Θα αρχίσουν τώρα οι Συριζαίοι να γράφουν ότι τα παίρνουμε από τον Μητσοτάκη και ζητάμε και βοήθεια, κάτι που πραγματικά είναι αστείο, αφού όλα τα κόμματα δεν δίνουν δεκάρα για τον πολιτισμό, όπως και οι περισσότεροι πολίτες, σχεδόν μία εβδομάδα δεν έχουν στείλει ούτε 1 ευρώ, όχι ότι με νοιάζει, αλλά θα το γράφω συνέχεια, για να είμαι ο μόνος ζητιάνος με μηδαμινά εισοδήματα σε μία παράξενη κοινωνία που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να δικαιολογηθεί στον εαυτό της.

Τελικά έχει λεφτά ο κόσμος; ναι το 50% τουλάχιστον δηλώνει 5000 τον χρόνο και βγάζει το λιγότερο 30 από τα οποία τα 25 εντελώς αφορολόγητα, όλοι αυτοί βρίζουν τον Κατρούγκαλο, τον Μητσοτάκη, την Ελλάδα, γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν μία, ούτε με τα αντικειμενικά κριτήρια, αυτοκίνητα, σπίτια κλπ.

 

Αυτό γίνεται εδώ και δεκαετίες και ζούνε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα, ούτε θα αλλάξει ποτέ, κανείς δεν θέλει να τα αλλάξει και τα αριστερά κόμματα που θα μπορούσαν, δεν θέλουν να αλλάξει η χώρα΄, έχουν μείνει στο σύντροφοι και συντρόφισσες, καληνύχτα, όπως λέει και ο Μάλαμας.

Video Url