Champions League: Μια ποδοσφαιρική γιορτή που έχει εξελιχθεί σε κηδεία

Βρήκαν τροφή τα Ελληνικά ΜΜΕ που μας γράφουν και λένε συνέχεια το πόσο κακοί είναι οι Κροάτες χούλιγκανς που σκοτώνουν και επιτίθονται στους φιλήσυχους Έλληνες που πήγαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας να τους υποδεχθούν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Παραίτηση, όπως το συνηθίζει για τον αρμόδιο υπουργό ζήτησε και η αντιπολίτευση, έναν υπουργό που ανέλαβε το πόστο του πριν από 10 μέρες και η θέση του δεν ξέρω αν είναι αρμόδια να στο να οργανώσει σ ε10 μέρες την αστυνομία η οποία εδώ και χρόνια απλά προσπαθεί να ευχαριστήσει τα εκάστοτε  πολιτικά της αφεντικά, αντί να κάνει την δουλειά της.

Κανείς δεν συμπαθεί η φοβάται τους αστυνομικούς, φαινομενικά είναι μία από τις πιο μισητές κοινωνικές τάξεις.

Η ΑΕΚ βγάζει συνέχεια ανακοινώσεις στις οποίες μας λέει ότι είχε ειδοποιήσει την αστυνομία  για τις επικείμενες φασαρίες, είχε ειδοποιήσει όμως και τους οπαδούς της να αποφύγουν να είναι στα σημεία που έγινα οι φασαρίες;

Είναι σπάνιο φαινόμενο οι φασαρίες σε αγώνες της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Άρη κλπ. στα Γιάννενα δεν έγιναν πριν από μερικούς μήνες τα ίδια.

Ποιοι είναι οι δολοφόνοι του Άλκη, ποιες οι τιμωρίες στους γονείς τους, πότε θα μπορούμε ελεύθερα να λέμε τι ομάδα είμαστε χωρίς να φοβόμαστε ότι θα μας μαχαιρώσουν;

Πόσο σκληρός και αμείλικτος είναι πια αυτός ο Μητσοτάκης με τους νόμους; πιστεύω ότι πρέπει επίσημα να δίνει τρίμηνη διορία στους υπουργούς του, δεν πάει άλλο, το ξέρουμε ότι είμαστε Βαλκάνια, όμως είχαμε την ψευδαίσθηση ότι ήμασταν κάπως καλύτεροι, τελικά πάμε όλο και χειρότερα.