Το εγώ πονώ για σένα δεν ισχύει στην σημερινή κοινωνία

Ένας φίλος μου που έχει σπουδάσει οικονομικά εδώ και καιρό προσπαθεί να με αποτρέψει από το να ζητάω βοήθεια για την σελίδα μας, λέγοντας ότι αυτό που κάνω είναι μάταιος κόπος και η βοήθεια δεν πρόκειται να έλθει.

Πριν από μερικές μέρες μου βρήκε και το γιατί. Ένας φίλος του βρέθηκε σε μεγάλη οικονομική ανάγκη μετά από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς σε ιδιωτικό νοσοκομείο, γιατί στα κρατικά ενώ του έλεγαν ότι πρέπει να εγχειρισθεί άμεσα, διαφορετικά θα πέθαινε, αυτοί μπορούσαν λόγω των περιστατικών να τον εγχειρήσουν μετά από 6 μήνες.

Τελικά δανείσθηκε από εδώ κι απ' εκεί και κατάφερε να κάνει την εγχείρηση που δείχνει ότι πήγε καλά.

Για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ο φίλος μου σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια από 100 περίπου άτομα που ήξερε ότι η οικονομική τους κατάσταση ήταν τέτοια ώστε μπορούσαν να βοηθήσουν τον σε πολλές περιπτώσεις κοινό γνωστό τους, ανταποκρίθηκαν μόλις 6 και οι οι υπόλοιποι έκαναν like στην ανάρτηση του, συνεπώς όλα δείχνουν ότι έχει το δίκιο του, απλά εγώ είμαι λίγο ή πολύ ξεροκέφαλος, τώρα ακούω Tony Bennett και  Count Basie & Tony Bennett, With Plenty Of Money And You, σύμπτωση.

Video Url