Τελικά μήπως θα πρέπει να γράφουμε κάθε μέρα για την Βίσση ή τον Σαββόπουλο, άντε και τους Wishbone Ash

Είναι μερικοί επισκέπτες μας που έχουν λανθασμένη αντίληψη για το τι ανεβάζουμε και παράλληλα μας κάνουν παράπονα για την μη παρουσίαση νέων τραγουδιών, όμως όταν ανεβάζουμε ανάλογες λίστες, αποφεύγουν να τα ανοίξουν και να τα ακούσουν.

Η πίεση του χρόνου δεν σας δίνει βέβαια την δυνατότητα να παρακολουθείται όλες τις αναρτήσεις μας, αυτό όμως δεν εμποδίζει κάποιους στο να σχολιάζουν με μανία ότι δεν τους αρέσει, αν γράψω πχ ο Διονύσης Σαββόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, θα μπούνε.... όσοι τον αγαπάνε και θα αρχίσουν να τον βρίζουν, όμως ας σκεφτούν το γιατί αυτός ο άνθρωπος, πέρα από τον χαρακτήρα του, έχει τόσους πολλούς φίλους σαν μουσικός.

Δεν είναι στις προθέσεις να γράφουμε μόνο αυτά που ξέρουμε ότι σας αρέσουν, θέλουμε να σας ενημερώνουμε για το σήμερα και να σας θυμίζουμε το χθες, όμως έχουν περάσει πια τόσα χρόνια που μερικά ονόματα είναι πια εκτός εποχής και είναι κλασικά μόνο για όσους τα αγάπησαν και όχι για την μουσική η οποία αλλάζει και πρέπει οι ηχογραφήσεις να είναι μπροστά από την εποχή τους για να επιζήσουν ή εξαιρετικά πρωτοπόρες όταν παρουσιάσθηκαν για πρώτη φορά.