Έτσι είναι αλλά μην το γράψεις, όλοι κρύβουν τις ευθύνες τους για την κοινωνία μας

Ζούμε σε μία παράξενη κοινωνία, όλοι ζούμε και βλέπουμε καθημερινά τα προβλήματα που εμποδίζουν την χώρα να αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά κανείς όμως δεν θέλει να συμμετάσχει σ' αυτήν την προσπάθεια.

Ποιος θέλει να χάσει τα επιδόματα που εισπράττει από την ΝΔ που έχει εξελιχθεί σαν τον Άγιο Βασίλη αδιαφορώντας αν αυτό βάζει φρένο στην πρόοδο της χώρας αφού όσοι εισπράττουν δεν θέλουν να δουλέψουν σε εργασία που θα πρέπει να το δηλώσουν γιατί θα χάσουν τα επιδόματα.

Ποιος ελεύθερος επαγγελματίας θα κόβει αποδείξεις αφού ξέρει ότι το κράτος είναι ανίκανο, ή κάνει τα στραβά μάτια στην μη έκδοση αποδείξεων για να μην ρίξει έξω την οικονομία η οποία είναι πιο μαύρη και από το κάρβουνο.

Ποιος πολίτης θα ζητήσει απόδειξη για να πληρώσει επί πλέον χρήματα με το ΦΠΑ.

Ποιος πολίτης θα φοβηθεί τον νόμο, αφού ακόμα και για φόνο μπορεί να χρειασθούν μερικά χρόνια για να δικαστείς, εκτός ίσως αν έχεις σχέση με την πολιτική και πιέσει κάποιο κόμμα.

Γιατί να μην παρανομήσεις οδηγώντας αφού όλοι το ίδιο κάνουν, μιλούν στα τηλέφωνα, περνούν με κόκκινο, παρκάρουν παράνομα, τρέχουν περισσότερο από το όριο ταχύτητας κλπ.

Όλοι προσπαθούν να πάρουν χρήματα από το κράτος ή να γλιτώσουν παράνομα μια πληρωμή και πάντα το καλό κράτος έρχεται και τους τα χαρίζει ενώ τα παίρνει από τους νομοταγείς υπόλοιπους.

Όλοι σου λένε έτσι είναι αλλά μην το γράψεις γιατί θα βρεις τον μπελά σου, γι' αυτό σχεδόν όλα τα ΜΜΕ δεν ακουμπούν τίποτα.

Όλοι ξέρουν τα πάντα, αλλά σου λένε  γιατί να τα χαλάσω με αυτή την κοινωνική τάξη ή αυτόν τον κοινωνικό παράγοντα

Η ζωή στην Ελλάδα και στις περισσότερες Βαλκανικές χώρες έχει άλλους ρυθμούς, , με αυτούς χορεύουμε, διαφορετικά κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί
 

Video Url