Δίλημμα στο ΣΥΡΙΖΑ, παραμονή σε ακραίες αριστερές θέσεις ή άνοιγμα στο κέντρο

Με τις πρώτες δηλώσεις τους οι Αχτσιόγλου κια Τσακαλώτος που προς το παρόν δείχνουν πως είναι από τους επικρατέστερους για την διεκδίκηση της ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ένα άνοιγμα προς το κέντρο και απομάκρυνση από αυτό που ξέρουμε όλοι από το παρελθόν ότι πιστεύουν.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις τους για τις φωτιές στις οποίες αποφεύγουν να επιρρίψουν άμεσες ευθύνες στην κυβέρνηση, σε αντίθεση με τους φίλους του κόμματος στο διαδίκτυο οι οποίοι προφανώς πιστεύουν ότι αν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε φέρει τους δικούς του πυροσβέστες και θα είχε κατασβήσει άμεσα όλες τις φωτιές οι οποίες είναι έργο του ανίκανου Μητσοτάκη.

Το ίδιο πιστεύει και στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ και προτρέπει τους Έλληνες να φύγουν από την χώρα για να γλιτώσουν, θα πρότεινα να πάνε, όχι στην Ρωσία βέβαια, αλλά στην παραδεισένια Καλιφόρνια όπου κάθε καλοκαίρι  οι φωτιές ξεσπιτώνουν χιλιάδες κατοίκους.

Τα ίδια πίστευε και ο Τσίπρας ο οποίος μας μίλαγε για διεφθαρμένη αστυνομία και αυτός θα έφερνε με την εκλογή του τους δικούς του αστυνομικούς.

Αυτή η καραμέλα των κομμάτων πρέπει να σταματήσει και οι δηλώσεις να είναι στα πλαίσια της λογικής.

Διάβασα κάπου ότι στην Αμερική έστειλε κάποιος ένα σχέδιο των Ρεπουμπικάνων στους υπεύθυνους του κόμματος γράφοντας ότι το έγραψαν οι Δημοκρατικοί.

Οι υπεύθυνοι το έκριναν απαράδεκτο, όπως και οι Δημοκρατικοί όταν παρέλαβαν δικό τους σχέδιο στο οποίο όμως ο αποστολέας έγραφε ότι το έκαναν οι Ρεπουμπλικάνοι.

Γενικά η πολιτική σε σημαντικό βαθμό είναι ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά που είναι συχνά πιο ευκολόπιστοι από τα βλαστάρια τους

Αν πιστεύουν οι του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι φίλοι τους στο διαδίκτυο που εξακολουθούν να είναι οργισμένοι και να μην καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί, θα πρέπει να εκλέξουν σαν αρχηγό τον Πολάκη ο οποίος όντως θα νευριάζει συνέχεια τον Μητσοτάκη με τις θέσεις του, το θέμα είναι αν θα κερδίσει και τον κόσμο.