Αν μπει στην βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα προβληματίσει τα κόμματα που την βλέπουν ήδη σαν αντίπαλο

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως δείχνει είναι μία έξυπνη γυναίκα που ξέρει να χειρίζεται καλά τα προτερήματα της.

Μετά την αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι αν την διώξανε, έστησε ένα νέο κόμμα από το μηδέν, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο και το βλέπουμε με την αποτυχία πολιτικών που αδυνατούν να καταφέρουν να προσεγγίσουν το όριο του 3%.

Η για λίγους ψήφους μη είσοδος της έστω και πρόσκαιρα στην βουλή, αναζωπύρωσε  το ενδιαφέρον γι' αυτήν και οι τρέχουσες σφυγμομετρήσεις την δείχνουν να μπαίνει στην βουλή ίσως και με ποσοστό γύρω στο 5%, αφήνοντας ενδεχομένως εκτός την Ελληνική λύση που ξαφνικά δείχνει σαν να άρχισε να υποχωρεί.

 

Δεν ανήκουν βέβαια στον ίδιο πολιτικό χώρο, αλλά τα σύνορα πια μεταξύ μιας συγκεκριμένης δεξιάς  και μιας συγκεκριμένης αριστεράς φαίνεται ότι είναι κοντά το ένα με το άλλο, αφού βασικά όλη η φασαρία γίνεται για τη είσοδο στην βουλή. 

Ο Βελόπουλος πχ είναι θεωρητικά δεξιό κόμμα, όμως είναι το πιο φιλικό στην Ρωσία και δεν δείχνει να του αρέσει ιδιαίτερα η Αμερική.

Αυτό το μπέρδεμα μαζί με την φιλία του με τον Χριστό, του οποίου ήταν αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, μάλλον θα τον οδηγήσει σε σκληρό αγώνα για να μπει στην βουλή.

Η Κωνσταντοπούλου τις τελευταίες μέρες δέχεται έντονες επιθέσεις στο διαδίκτυο για τις αλλαγές που έκανε στις λίστες του κόμματος της, αυτό βέβαια δεν είναι το καλύτερο  για τους υποψήφιους που ενδεχομένως θα χάσουν το βουλευτικό αξίωμα, αλλά όπως λέει και η ίδια, αυτή αποφασίζει και λογικά ξέρει καλύτερα από εμάς, όσον αφορά τις επιθέσεις αυτές προέρχονται από αντιπάλους που δεν έχουν βέβαια λόγο να επεμβαίνουν σε ξένο κόμμα, ούτε τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για δημοκρατία.

Αυτό που βλέπουν όσοι τις κάνουν επιθέσεις, είναι ότι αν καταφέρει και μπει στην βουλή με 5% και γίνουν τρίτες εκλογές, τότε θα τους κλέψει και άλλο ποσοστό που μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις. γι' αυτό και βλέπουμε αυτήν την ανησυχία στο διαδίκτυο γιατί έβγαλε από την πρώτη θέση αυτούς που είχαν κατακτήσει τη εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.