Πάντα είναι απόλαυση να ακούς τον Bob Dylan, ειδικά τα νεανικά του χρόνια

Δεν υπάρχουν πολλές μικρές απολαύσεις στην ζωή ενός ανθρώπου που να του κάνουν πιο ευχάριστο το πέρασμα του από τον πλανήτη μας.

Η μουσική ανήκει σ' αυτές και για πολλούς μάλιστα είναι κάτι περισσότερο από απόλαυση αφού ζουν μαζί της από μικρά παιδιά και φτάνοντας στο τέλος της ζωής τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν παλιά και νέα τραγούδια σαν απαραίτητη συνοδεία σε μια ζωή που έχει πάντα τα πάνω της και τα κάτω της.

Η παραμονή μας στην Γη δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια που νομίζουμε, αφού στην ουσία δεν υπάρχει χρόνος και όλα είναι μία στιγμή η οποία όταν φτάνει στο τέλος της αντιλαμβανόμαστε το πόσο σύντομη είναι.

Το πρωί ανέβασα μία ανάρτηση με την Lisa Stansfileld και τον Barry White στην οποία ζητάω, όπως κάνω μερικές φορές, την βοήθεια σας.

 

Αυτή η ανάρτηση είχε μικρή ανταπόκριση και σκέφτηκα να την επαναλάβω χωρίς το αίτημα για βοήθεια, αυτή τη φορά η ανταπόκριση ήταν αρκετές φορές μεγαλύτερη, σαν κάποιοι να φοβούνται μήπως μπορούμε να βάλουμε χέρι στην τσέπη του, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ας μην ανησυχεί και η βοήθεια είναι προαιρετική.

Άκουσα πριν από λίγο το άλμπουμ του Dylan με τίτλο Shadow Kingdom που περιλαμβάνει παλιές ηχογραφήσεις του, αρκετά από τα τραγούδια  παραμένουν πάντα μια μικρή απόλαυση. Είναι το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του 2021.

Video Url