Μην σκοτώνεις ό,τι αγαπάς, στήριξε την μουσική

Σκέφτομαι συχνά να σταματήσω να ζητάω βοήθεια αφού ελάχιστοι ανταποκρίνονται, ενώ περισσότεροι είναι αυτοί που με επικρίνουν ζητώντας και εξηγήσεις για την έκκληση μου η οποία τους φαίνεται παράλογη.

Προφανώς μας συγκρίνουν με τους μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ στην χώρα μας οι οποίοι παίρνουν τεράστια ποσά για διαφήμιση, κρατικές επιχορηγήσεις, αλλά και συχνά κομματικές, ενώ μερικοί από αυτούς ενώ μπορεί επίσημα να έχουν εισπράξει εξαψήφια ποσά σε ειδική διαφήμιση ζητάνε, όπως κι εμείς ενίσχυση από το κοινό τους.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί απασχολούν αρκετό προσωπικό, έχουν μεγάλους χώρους για τις επιχειρήσεις τους και γενικά έχουν μεγάλες δραστηριότητες.

Εμείς προσπαθούμε με προσωπική εργασία και χρήματα από το υστέρημα μας, τα οποία συχνά στερούμε από τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να λειτουργήσει αυτή η σελίδα που θέλει μόνο από τα πάγια, σχεδόν 1 χιλιάρικο τον μήνα, δηλαδή, ασφαλιστικές εισφορές, ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε διαφημίσεις και τα πάγια έξοδα για την τεχνική λειτουργία της σελίδας.

Η συνηθισμένη απάντηση είναι βέβαια και τι μας νοιάζει εμάς, κλείστε το.

Αυτό δεν θα το κάνουμε, τουλάχιστον όσο μπορούμε και αντέχουμε, προχθές με τον Πετρίδη ψάχναμε για μισή ώρα τα περίπτερα μιας ολόκληρης περιοχής για να βρούμε ένα Αγγλικό μουσικό περιοδικό, αγαπάμε πάντα την μουσική και ποτέ δεν θα την προδώσουμε.

Δεν είναι υποχρεωτικό το να βοηθήσει κάποιος, το αντίθετο θα έλεγα και συνήθως βοηθούν ετησίως λιγότεροι από 150 επισκέπτες μας και αυτό σε ένα ετήσιο αριθμό επισκεπτών που βάσει του Google ξεπερνά τα 10.000.000, δεν είναι βέβαια τόσοι, αλλά σίγουρα δεν είναι και 150.

Μην βοηθάτε, αλλά please αφήσετε μας να ελπίζουμε και να ζητάμε βοήθεια.

Όλοι όσοι ασχολούνται με την μουσική και δεν ανήκουν σε κολοσσούς ή δεν είναι η Taylor Swift, o Bruce Springsteen κλπ, διαβάζουμε πως έχουν πρόβλημα.