Άκουγε ροκ ο Γεωργίου;

Βγαίνει ο κάθε τυχαίος που όπως στο Τικ Τοκ κατάφερε να αποκτήσει μερικές χιλιάδες φίλους  και γράφει αν ο Γεωργίου άκουγε ροκ και αυτό και εκείνο. Ναι άκουγε ροκ και λαϊκό τραγούδι όπως όλοι εμείς που δεν ακούμε την Μαρία Τίποτα και το ροκ γκρουπ Αναμασημένα Κορόιδα που παίζουν Αγγλόφωνο ροκ.

Πάνω απ' όλα αυτός ο άνθρωπος πέθανε και δεν μας ενδιαφέρει τι άκουγε, αν ήταν δεξιός ή αριστερός, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός.  Πιο πολλοί με ενοχλούν αυτοί που τους επικροτούν σε ότι και να γράψουν ακόμα και την μεγαλύτερη ηλιθιότητα σε ένα παιχνίδι του στυλ Πετάει ο γάιδαρος, στο οποίο όλα πετάνε αφού δεν έχουν δική τους κρίση, όταν ήμασταν μικροί, άκουγε καθαρόαιμο ροκ, όχι Television Personalities οι οποίοι βέβαια δεν υπήρχαν τότε και οι ανάλογοι της εποχής δεν είχαν καμία σχέση μαζί τους. 

Όταν ήμασταν μικροί με τον Γεωργίου ακούγαμε Kinks, Animals, Stones, Beatles, Μενιδιάτη, Καζαντζίδη, Σαββόπουλο, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και δεν υπήρχαν ανάλογα ανθρωπάκια να μας κάνουν κριτική, τώρα το διαδίκτυο δίνει βήμα στον κάθε πικραμένο για να βγάλει τις κακίες του.

 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανθρώπινες ύαινες που τρέφονται με κακά σχόλια βασικά εναντίον όσων δεν συμπαθούν συνήθως για συγκεκριμένους λόγους.

Mωβ το χρώμα που ταιριάζει.

Video Url