Τα 3 πρώτα κόμματα θέλουν κάθε μήνα εκλογές μέχρι να αδειάσουν τα ταμεία

Είδα χθες το βράδυ την συζήτηση στην ΕΡΤ και η εκτίμηση μου είναι ότι είμαστε αρκετά κοντά σε τρίτες εκλογές, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο, ή σε μία οριακή πλειοψηφία 151-153 με κυβέρνηση της ΝΔ.

Δεν αποκλείω τα κόμματα που θα μπουν στην βουλή να είναι ακόμα και 8, όπως βέβαια μπορεί να μείνουμε στα 6 γιατί μόνο η Κωνσταντοπούλου δείχνει ότι έχει εξασφαλίσει την είσοδο της.

Βαρουφάκης, Κασιδιάρης θα κριθούν από τις εξελίξεις στις επόμενες μέρες, ενώ η ΝΙΚΗ έχει αρκετή στήριξη και τελικά θα μπει.

Είναι σκληρό για τους φανατικούς, αλλά η αλήθεια είναι μία, ο κόσμος έχει να επιλέξει μεταξύ αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων και αυτοδυναμία της ΝΔ.

Και 10 επαναληπτικές εκλογές να γίνουν, η ΝΔ δύσκολα θα πέσει κάτω από 35% και αν λάβουμε σαν οριστικό το ότι δεν θα συνεργασθεί το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν θα γίνει εύκολα.

Όσο και να φαίνεται τρελό μια συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έρχεται όλο και πιο κοντά' για το Εθνικό συμφέρον' και βασικά τις τσέπες των βουλευτών.

Το ΠΑΣΟΚ έχει εγκλωβιστεί πιστεύω στην θέση της μη στήριξης σε Τσίπρα, Μητσοτάκη και θα χάνει σταδιακά δυνάμεις, ενώ έχει αρκετά ικανά νέα στελέχη, αυτά δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία για να αυξήσουν την δυναμική του, το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρουλάκη που δεν τον βοηθάει αυτή η προοπτική ακυβερνησίας, βέβαια και να συνεργασθεί πάλι χαμένος θα είναι, μόνο αν αποκτήσει την ακτινοβολία που χρειάζεται θα μπορέσει να επιζήσει πολιτικά σαν αρχηγός.

Video Url