Δεν είναι παραμύθι. 'Μια ωραία πεταλούδα ψάχνει τρόπο να μπει στο σπίτι μας, την Ελλάδα'

Πολλά γράφονται σε διάφορα ΜΜΕ για τις δραστηριότητες των Αμερικανών πρακτόρων στην χώρα μας που ψάχνουν να βρουν διασυνδέσεις για τις εισροές χρημάτων σε παραλήπτες όπως το Άγιο όρος και οι υπεύθυνοι μοναχοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για δωρεές από πιστούς μιας συγκεκριμένης χώρας.

Τις πολιτικές αυτής της χώρας στην ουσία υποστηρίζει μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων αλλά και όχι και λίγα κόμματα που οι μετρήσεις δείχνουν ότι θα μπούνε στην βουλή.

Αρκεί να ακούσει ή να διαβάσει κανείς τις κατά καιρούς θέσεις αυτών των κομμάτων για να καταλάβει ποιος είναι πραγματικά ο σκοπός τους. 

Λένε ότι η συγκεκριμένη χώρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο 'όχι' στην Ευρωπαϊκή ένωση από την Αγγλία και μόλις επετεύχθη ο στόχος το κόμμα που ήταν πρωτοπόρο στην έξοδο σταδιακά εξαφανίσθηκε σχεδόν.

Αν βρεθούν κάποιοι Έλληνες που θα προκύψουν από τις εκλογές  να ζητήσουν τώρα βοήθεια εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι  θα την έχουν με ότι αυτό σημαίνει για την Ελλάδα, σε πολλούς βέβαια αυτό θα αρέσει, έτσι είναι η δημοκρατία, ο καθένας έχει τις απόψεις του.

Γι' αυτό και η δύση από την πλευρά της στηρίζει οικονομικά διάφορες χώρες, όπως την Ελλάδα, όλα είναι ένα αιώνιο παιχνίδι και τα ΜΜΕ μπορούν να σου παρουσιάσουν σαν αυριανό σωτήρα ένα χθεσινό 'τίποτα', το χρήμα κινεί τα πάντα.

Αυτή τη στιγμή στην χώρα μας δεν υπάρχουν και λίγα τηλεοπτικά κανάλια που ακολουθούν αντιδυτική πολιτική,  δεν είναι όλα μικρά.

Αυτές οι εκλογές πιστεύω, ότι δεν είναι τόσο απλές και εύκολες, όσο τουλάχιστον δείχνουν.

Το θέμα είναι να βγει κυβέρνηση και να μην πάμε σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ψηφίστε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ό,τι θέλετε, κάντε πρωθυπουργό την Ζωή ή τον Βελόπουλο, όμως βγάλτε κυβέρνηση, όχι ακυβερνησία.