φοβούνται οι επιχειρηματίες τα κόμματα που τους απειλούν με φορολογία 90% στα υπερκέρδη;

Μεγάλα λόγια πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση από τα βασικά κόμματα τα οποία νιώθουν πόνο κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι στην Ελλάδα είναι από τους πιο πτωχούς ανθρώπους στον πλανήτη και σύμφωνα με τις δηλώσεις τους τα εισοδήματα τους είναι χαμηλότερα και από την πιο φτωχή χώρα της Αφρικής.

Και δως του να βγαίνουν τα νέα ταλέντα και να μας λένε ότι δεν έχουν να πληρώσουν τις εισφορές που χρωστάνε και θα στερηθούν τις ιατρικής περίθαλψης κάτι που βέβαια δεν ισχύει, αφού όλοι οι Έλληνες και ξένοι πηγαίνουν δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, απλά δεν μπορούν να πάνε σε ιδιώτη γιατρό.

Αυτό που μας λένε σε μόνιμη βάση είναι το να πληρώνουν οι μισθωτοί για τους υπόλοιπους Έλληνες οι οποίοι απλά δεν θέλουν να πληρώνουν.

Ποια λογική λέει ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας αντέχει να ζει οικονομικά με τα 5000 που δηλώνει τον χρόνο και έστω αν αυτό ισχύει γιατί δεν πάει να δουλέψει στις κατασκευές, στον τουρισμό, στους αγρούς και να βγάλει σε μερικές περιπτώσεις 4 φορές περισσότερα.

Αλήθεια σας δίνουν αποδείξεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες με τους οποίους έχετε συναλλαγές; 

Μια άλλη κοροϊδία είναι ότι θα φορολογήσουν, 90% είπε το χρυσό κορίτσι εκπρόσωπος τύπου μεγάλου κόμματος. Γιατί δεν το έκαναν όταν ήταν στην εξουσία; και τα 3 πρώτα κόμματα έχουν κυβερνήσει.

Αν το κάνουν, πρώτον οι ιδιοκτήτες των εταιρειών που έχουν τα υπερκέρδη θα πάψουν να είναι φίλοι τους με ότι κι αν σημαίνει αυτό και μερικοί θα πάρουν τις εταιρείες τους και θα φύγουν.

Στην ουσία όλα τα κόμματα που κυβερνούν αρμέγουν μόνιμα τους μισθωτούς για να μην πληρώνουν πολλοί από τους άλλους και να μοιράζουν επιδόματα στους νέους οι οποίοι δεν είναι χαζοί βέβαια να πάνε να δουλέψουν αφού παίρνουν το επίδομα τους βγάζουν στην μαύρη εργασία μερικά ακόμα και ζούνε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

Να μην πληρώνουν εισφορές, να μην πληρώνουν τα δάνεια τους, αυτή είναι μόνιμα η θέση της εκάστοτε αντιπολίτευσης, ποιος όμως να πληρώνει, οι τράπεζες, οι οποίες μόνιμα αρμέγουν τους πολίτες με διάφορους τρόπους, οι ξένοι, τέλος τα χρήματα από τους ξένους, τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα, θα χρειασθεί σκληρή δουλειά για να επιζήσει η χώρα, όποιος και αν κυβερνά.