Οι μόνες ειδήσεις που βγαίνουν πια από την μουσική είναι οι θάνατοι των καλλιτεχνών

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια υπήρχαν 5-10 καλλιτέχνες μεγάλης παγκόσμιας εμβέλειας που τροφοδοτούσαν το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ παράλληλα υπήρχαν κι αρκετοί καλλιτέχνες από τους  οποίους περιμέναμε με ενδιαφέρον ένα καινούργιο άλμπουμ.

Σήμερα είναι εξαιρετικά σπάνια η κυκλοφορία δίσκου που θα παραμένει στην επικαιρότητα περισσότερο από ένα μήνα και θα έχει παράλληλα το ενδιαφέρον όλου του κοινού που αγαπά την μουσική.

Ας πούμε τώρα σπάει όλα τα ρεκόρ στην Αμερική το κάντρυ άλμπουμ του Morgan Wallen, όμως Grammy, Billboard και όλοι οι αρμόδιοι μουσικοί φορείς το αγνοούν γιατί ο Wallen είναι ακόμα στην μαύρη λίστα επειδή αποκάλεσε νέγρο ένα μαύρο.

Αυτή η οποία κυριαρχεί εδώ και χρόνια είναι η Taylor Swift η οποία συνεχίζει απτόητη το ταξίδι της στην κορυφή εδώ και περίπου 15 χρόνια, πραγματικό φαινόμενο.

Οι θάνατοι των καλλιτεχνών που εντάσσονται μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης πορείας που μετά από μια ηλικία όλα μπορούν να συμβούν, συχνά ταρακουνάει τα μουσικά πράγματα και μας θυμίζει ότι υπάρχει και η μουσική.

 

Όλα τα Μέσα έγραψαν για τον θάνατο της Tina Turner,  πότε όμως έγραψαν για τελευταία φορά όλοι ταυτόχρονα για την κυκλοφορία ενός άλμπουμ, ίσως γι' αυτό της Taylor Swift.

Γενικά η ταχύτητα που έρχονται και φεύγουν οι νέοι δίσκοι από την ζωή μας δεν έχει προηγούμενο, θα πρέπει πια, όπως στα τρόφιμα να βάζουν και ημερομηνία λήξης του κάθε δίσκου.