Οι 'αδιάφθοροι' ανησυχούν, ο Nick Cave τους προέκυψε νέος Σαββόπουλος

Οι 'αδιάφθοροι' ανησυχούν, ο Nick Cave τους προέκυψε νέος Σαββόπουλος ισχυρίζονται διάφοροι θεματοφύλακες στο διαδίκτυο.

Είναι τα παιδιά αυτών που χαρακτήριζαν φλώρους όσους άκουγαν ποπ ή ντίσκο, αυτοί που πιστεύουν ότι τους Ολύμπιανς και τον Πασχάλη τους ακούνε φίλοι συγκεκριμένου πολιτικού σχήματος ενώ οι ίδιοι ακούνε μόνο την φωνή της καρδιάς τους, δηλαδή τους καλλιτέχνες που υποστηρίζουν ένθερμα το κόμμα τους και βάζουν στις συναυλίες τους πανό με χυδαία συνθήματα τα οποία τρομάζουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους και βυθίζουν στα αζήτητα το κόμμα τους κάνοντας το αντίθετο από αυτό που επιδίωκαν.

Ο Nick Cave δεν άλλαξε βέβαια, ούτε και ο Σαββόπουλος, παραμένουν οι ίδιοι, απλά εκφράζουν με κάθε ευκαιρία τις σκέψεις τους σαν ελεύθεροι άνθρωποι, το να μην συμφωνούμε μαζί τους δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους αφορίσουμε καλλιτεχνικά, αυτοί έχουν αλλάξει και αδυνατούν να απολαύσουν την μουσική χωρίς πολιτικές προκαταλήψεις.

Σε μουσικό επίπεδο η ντίσκο σήμερα ακούγεται περισσότερο στους ροκ σταθμούς τους εξωτερικού από το ροκ και αυτό γιατί είναι πιο κοντά στους σύγχρονους ήχους.

Η σελίδα μας δέχεται συνέχεια Bullying με κάθε ανάρτηση που έχει σαν αναφορά τον Σαββόπουλο, είναι σαν τα ζευγάρια που αλληλοκατηγορούνται στα παιδιά τους επειδή χώρισαν.

Αυτό το Bullying στοιχίζει βέβαια σε όλους, αλλά περισσότερο στο κόμμα τους, όση μεγαλύτερη έκταση έχει ο θυμός τους, τόσο θα πέφτει και η ανταπόκριση των ψηφοφόρων γι' αυτούς, δυστυχώς οι επικεφαλής τους σκέφτονται περίπου το ίδιο και αυτό στοιχίζει.

Δεν πιστεύετε στην μουσική του Σαββόπουλου; αγνοήστε την, άλλωστε τι είναι η ιστορία, ένα άχρηστο πράγμα, να κονομάμε σήμερα και οι οπαδοί των άλλων κομμάτων να κάνουν, ξέρετε τι αφού μόνο εμείς είμαστε εκπρόσωποι της σωστής ιδεολογίας.

Τέτοιες απόλυτες απόψεις είχαν πολλές δεκαετίες να εμφανισθούν στην χώρα μας η οποία κατοικείται στην πλειοψηφία της από καλούς ανθρώπους που αγαπούν και εκτιμούν τους αντιπάλους τους στην πολιτική, τα σπορ, παντού.

Ο Χουλιγκανισμός στα τελευταία χρόνια έχει πάρει δολοφονικές διαστάσεις, ειδικά με την μ του αστυνομικού που στοίχησε την ζωή στον Γρηγορόπουλο. Από τότε όλη η επανάσταση που κρυβόταν στα στήθη των αγανακτισμένων οδήγησε την χώρα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αφού ο Έλληνας διψάει για διχασμό, ήλθε και η δολοφονία του Φύσσα και το γλυκό έδεσε. Βέβαια δεν υπάρχουν οι ανάλογες ευαισθησίες για θύματα της άλλης πλευράς, είπαμε η Ελλάδα είναι μονοπώλιο έκφρασης και οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ότι βλέπουν και προκαλεί αντίδραση, όπως το σύγχρονο χιπ χοπ που βλέπουν ότι 'τσιμπάει' η νεολαία με τις κοινωνικές θέσεις του.

Σε λίγο, μεταξύ τους βέβαια θα ακούνε μόνο μερικούς καλλιτέχνες, αφού θα έχουν αποκλείσει για διάφορους λόγους αρκετούς από τους επώνυμους.

Βέβαια οι καλλιτέχνες ξέρουν ότι αν μιλήσουν, θα έχουν πρόβλημα με τα ΜΜΕ και τις συναυλίες τους, δεν είναι όλοι Σαββόπουλοι ο οποίος δεν δίνει σημασία στις αντιδράσεις, ούτε βέβαια Roger Waters και Nick Cave που δεν φοβούνται αυτούς που έχουν αντίρρηση στις πολιτικές και κοινωνικές θέσεις τους.