Tina Turner η απώλεια της αφήνει πιο φτωχή την μουσική

Η μουσική διανύει τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του και μια σειρά από μεγάλα αστέρια που έγραψαν την ιστορία της μουσικής και μας κράτησαν συντροφιά στις δεκαετίες του '60, 70 και σε μερικές περιπτώσεις την δεκαετία του 80, φεύγουν από κοντά μας.

Η Τina Turner δεν ήταν η Βασίλισσα των τσαρτ με δεκάδες επιτυχίες, ήταν όμως ένα σύμβολο που έδινε το παράδειγμα σε νέα παιδιά να αγαπήσουν και να ασχοληθούν με την μουσική και μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουν να αγαπηθούν και να γίνουν παγκόσμια είδωλα.. 

Η Turner είχε εξαιρετική φωνή, σημαντική εντυπωσιακή σκηνική παρουσία την οποία έχουν αντιγράψει πολλοί καλλιτέχνες, ειδικά άνδρες και παράλληλα αρκετά δράματα στην ζωή της που παίζουν τον ρόλο τους στην δημιουργία ενός θρύλου.

Τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα στην εποχή μας θα συμπληρώσουν σύντομα τον μουσικό κύκλο τους και ο πλανήτης πάντα θα αναζητά αυτούς που θα πάρουν την θέση τους.

Μπορεί να μην είναι πάντα στο ύψος της καλλιτεχνικής αξίας των προηγούμενων γενεών, αλλά όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος.

Ήδη δεν έχει περάσει το μισό 2023 και έχουμε τις απώλειες ονομάτων όπως οι David Crosby, Lisa Marley Presley, Harry Belafonte, Andy Rourke, Burt Bacharach, Jeff Beck

Video Url

 

Η Tina είχε βάλει την σφραγίδα της στο ροκ, την σόουλ, αλλά και ιδιαίτερες στιγμές όπως οι ταινίες της σειράς James Bond.