Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερο από τον Τσίπρα;

Συνεδριάζει η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να αξιολογήσει το αποτέλεσμα των εκλογών και να πάρει αποφάσεις οι οποίες κανονικά πρέπει να είναι επώδυνες για ορισμένους από τους φίλους του.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν την παραίτηση του Τσίπρα μετά τις επαναληπτικές εκλογές αν και αυτές δεν έχουν κάποια εντυπωσιακή αλλαγή στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Ο Τσίπρας κανονικά θα έπρεπε να θέσει την παραίτηση του αμέσως μετά το βράδυ των εκλογών, η διαφορά ήταν συντριπτική και τουλάχιστον για τους τύπους έπρεπε να παραιτηθεί και ας μην έκαναν αποδεκτή την παραίτηση.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να έχει το ίδιο μέγεθος για να τον αντικαταστήσει, η απόσταση του από τους άλλους είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να καλυφθεί με τον χρόνο.

 

Καλή είναι η Αχτσιόγλου, ωραία εμφάνιση, έξυπνη, αλλά κι αυτή έχει περίπου  την ίδια φιλοσοφία με τον Τσίπρα, δηλαδή, βαθύ ΣΥΡΙΖΑ, του γ  Μητσοτάκη, δολοφόνε Μητσοτάκη, στην φυλακή ο Μητσοτάκης, φασίστες όσοι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και η φυσιολογική κατάσταση δεν μας ευνοεί.

Αυτό που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να μείνει ο Τσίπρας, να κάνει πραγματική αυτοκριτική και να γίνει πιο συγκεκριμένος στις θέσεις του, όχι πχ κάντε τα εμβόλια, αλλά παράλληλα τα εμβόλια σκοτώνουν, είμαστε με την δύση, αλλά οι Ρώσοι είναι καλοί άνθρωποι ή κάτι ανάλογα.

 

Ακόμα και ο Κουτσούμπας αν το προσέξατε έκανε στροφή προς την δύση, είπε ότι δεν θέλει να διαταραχθούν οι θέσεις με την Αμερική και γενικά έκανε μια προοδευτική στροφή

 

Ο Τσίπρας και η παρέα του δεν το λένε, αλλά δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους την επανάσταση και τον Τσε, μόνο που δεν είναι πια 17 χρονών και δεν εκπροσωπεί το σχολείο του αλλά διεκδικεί τiς τύχες της χώρας.

Όταν αφήνεις όλους αυτούς να ακολουθούν επαναστατική γραμμή στο διαδίκτυο τρομοκρατείς τον κόσμο και το ΠΑΣΟΚ θα σε καταπιεί, γιατί οι περισσότεροι φίλοι του Σύριζα, πρώην Πασόκοι είναι.

Διαφορετικά αυτός που κάνει για αρχηγός του κόμματος είναι ο Πολάκης, αυτός εκπροσωπεί την σκληρή γραμμή και μπορεί μελλοντικά, όταν θα έχει φθαρεί η NΔ να τους βγει, εγώ όμως δεν συμφωνώ με τέτοια επιλογή, προτείνω Τσίπρα πιο κοντά στην δυτική σημερινή πραγματικότητα.

 

Δεν μου πέφτει και λόγος βέβαια, αλλά μία ισχυρή αντιπολίτευση είναι καλή για όλους.