O Paul Simon έχει χάσει την ακοή του στο αριστερό αυτί

Πάνω από μισός αιώνας ηχογράφησης και ερμηνείας πιθανότατα έχει επηρεάσει σωματικά τον Paul Simon. Ο θρυλικός μουσικός των Simon & Garfunkel αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στους Times ότι έχει χάσει σχεδόν όλη την ακοή του στο ένα αυτί του, καθιστώντας πιο απίθανη την επιστροφή σε ζωντανή εμφάνιση.

«Πολύ ξαφνικά έχασα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής στο αριστερό μου αυτί και κανείς δεν έχει εξήγηση για αυτό», εξήγησε ο Simon, ο οποίος αποσύρθηκε από τις εμφανίσεις το 2018. «Έτσι όλα έγιναν πιο δύσκολα. Η αντίδρασή μου σε αυτό ήταν απογοήτευση και ενόχληση. όχι ακόμα πολύ θυμός, γιατί νόμιζα ότι θα περνούσε, θα επανορθωνόταν από μόνο του».

Η ακοή του Σάιμον δεν έχει αποκατασταθεί από μόνη της — ακόμα. Αλλά δεν φαίνεται πολύ ασυμβίβαστος γι 'αυτό, ίσως λόγω του γεγονότος ότι μερικές φορές ενοχλείται με  τα δικά του τραγούδια ενώ είναι στο δρόμο: «Τα τραγούδια μου που δεν θέλω να τραγουδήσω ζωντανά, λέω στον εαυτό μου μην τα τραγουδάς. Μερικές φορές υπάρχουν τραγούδια που μου αρέσουν και μετά σε ένα συγκεκριμένο σημείο σε μια περιοδεία, θα πω, «Τι στο διάολο κάνεις, Paul;» Πολύ συχνά αυτό έβγαινε κατά τη διάρκεια του «You Can Call Me Al». Θα σκεφτόμουν, «Τι κάνεις; Είσαι σαν μια μπάντα διασκευών του Paul Simon. Πρέπει να φύγεις από το δρόμο, να πας σπίτι».

Video Url