Σαββόπουλος η αντιγραφή της Συννεφούλας και η υπόθεση Ραφαηλίδη

Το έχω γράψει και στο παρελθόν, ο Σαββόπουλος δεν είναι φίλος μου, όμως δεν μπορώ να ανεχθώ να κατηγορούν άδικα κάποιον, όποιος και αν είναι αυτός και γράφω πάντα την γνώμη μου γιατί δεν θέλω να γίνω πολιτικός, ούτε με νοιάζει το αν θα πάω στον παράδεισο ή την κόλαση από τις ευχές ή κατάρες αυτών που έχουν κάποια γνώμη για μένα.

Μία φίλη της σελίδας μας στις ευχές που μου έστειλε για την γιορτή μου ευχήθηκε να είσαι πάντα έτσι ατίθασος, μου άρεσε αυτή η έκφραση γιατί πραγματικά πάντα εκφράζω αυτό που πιστεύω, ανεξάρτητα του αν μερικοί το εκλαμβάνουν σαν λάθος ή υποστήριξη σε κάποιον που δεν συμπαθούν.

Σας έχω πρήξει λοιπόν με τον Σαββόπουλο, όπως και πολλοί από εσάς ασχολούνται μαζί του, ό,τι και αν κάνει.

Πιστεύω ότι η χώρα δεν έχει πολλούς Σαββόπουλους ή αν θέλετε τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνες που να έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.

Το τι πιστεύει σήμερα σε πολιτικό επίπεδο και το τι πίστευε χθες είναι δικαίωμα του, εδώ 1.000.000 Έλληνες απέσυραν την ψήφο τους από ένα από τα μεγάλα μας κόμματα, όπως είχαν κάνει ακόμα περισσότεροι στο παρελθόν, θα σταθούμε στον Σαββόπουλο.

Για 4 πράγματα κατηγορούν τον Σαββόπουλο, για την πολιτική, που είπαμε, για τον Dylan που το έγραψα, την αντιγραφή της Συννεφούλας και τον Ραφαηλίδη ο οποίος λέει τον έκανε σκόνη.

 

Έχετε δει την συζήτηση; συμφωνείτε με αυτά που λέει ο Ραφαηλίδης; δηλαδή θέλετε οι γονείς να βάζουν τα παιδιά τους να τους παρακολουθούν όταν κάνουν σεξ για να εκπαιδευθούν σεξουαλικά; γράψτε το, όχι αοριστολογίες.

 

Η συννεφούλα είναι του 1965 και η μουσική από την ταινία του Terence Hill του 1971, τόσο απλά, αν έχω κάπου λάθος διορθώστε με και πάνω απ' όλα αγάπη, όχι μίσος, τελικά θα μας κάνετε σαν τα παιδιά των λουλουδιών, χιπις το 2023 λίγο πριν γίνουμε 100.

Video Url

 

Video Url

 

 

Video Url