Οι φανατικοί με το θέμα Σαββόπουλου φρενάρουν την βελτίωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας προσπάθησε με υποκλοπές, Τέμπη να στριμώξει την ΝΔ όχι όμως και οι φανατικοί οι οποίοι τα έκαναν μπάχαλο με τον Σαββόπουλο 

Τις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε συχνά σε δύσκολη θέση τον Μητσοτάκη με τα θέματα των υποκλοπών και  τις τυχόν ευθύνες της κυβέρνησης για τα Τέμπη και όλα έδειχναν ότι είχε φέρει σε δύσκολη θέση τον Μητσοτάκη ο οποίος δεν θα μπορούσε βέβαια να τα βάλει με τους συγγενείς των θυμάτων, ούτε να πει ότι οι υποκλοπές είναι ένα τίποτα, και ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.

Αυτό το μικρό έστω πλεονέκτημα που έδειχνε ότι είχε δημιουργηθεί από την πίεση του Τσίπρα μάλλον χάθηκε με τις δηλώσεις του Σαββόπουλου και την αντίδραση μίσους από οπαδούς του κόμματος του που εδραίωσαν την άποψη ότι δεν δέχονται αντίθετες απόψεις.

Ανάλογη βέβαια είναι και η θέση του Τσίπρα ο οποίος δείχνει να προσπαθεί να οδηγήσει τον Μητσότάκη στην φυλακή, με την διαφορά ότι ενδεχόμενη φυλάκιση του Μητσοτάκη θα φέρει και τον ίδιο στην ίδια κατάσταση, αφού οι ευθύνες για τις παρακολουθήσεις είναι διαχρονικές ενώ υπάρχει και το Μάτι που δεν έχει παραγραφεί.

 Γενικά μερικά 24ωρα πριν από τις εκλογές δεν είναι ευχάριστο να βγαίνει ο ένας και να λέει ότι θα αυξήσει τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών και να του κάνει πλάκα ο Άδωνις ο οποίος του ζήτησε 5 φορές να το επιβεβαιώσει και ο Κατρούγκαλος το επιβεβαίωνε για να τα πάρει σήμερα όλα πίσω και να τον διαψεύσει και ο Τσακαλώτος.

Ο Πολάκης, ο οποίος σίγουρα είχε εντολή να μην μιλάει, βγήκε και έκανε δήλωση για τον Σαββόπουλο γνωρίζοντας ότι τα ψηφοδέλτια είναι ήδη έτοιμα και δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν.

Η πλάκα είναι ότι ο Πολάκης γεννήθηκε την χρονιά που κυκλοφόρησε το Φορτηγό όπως και άλλοι που ξέρουν μερικά πράγματα για την μουσική, αλλά όταν μπαίνει στην μέση η πολιτική σε κάνουν ρεζίλι.

Ο άλλος είπε ότι το κόμμα του έκανε ανθρώπους τον Ελληνικό λαό, λες και πριν ήμασταν γάτες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είναι ο όχλος στο διαδίκτυο που υιοθετεί πάντα ακραίες θέσεις και θέλει το τέλος με κάθε τρόπο οποιουδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του και ειδικά τον Μητσοτάκη τον οποίο μισούν σαν κακομαθημένα παιδιά που λένε ζε αελω, λες και είναι δικιά τους επιλογή ο αντίπαλος..

Ο Τσίπρας προσπαθεί να τα μαζέψει όλα αυτά, αλλά δεν θέλει και να τα βάλει μαζί τους  γιατί πιστεύει ότι αυτοί είναι η δύναμη του κόμματος, αυτοί όμως δεν είναι πάνω από 3% και πολλοί θα ψηφίσουν Βαρουφάκη που τους φαίνεται πιο κοντά στις επαναστατικές απόψεις τους.

Παράπονα και για το ότι κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε τον Τσίπρα να μας πει την θέση του για το θέμα Σαββόπουλου.