Ακούνε οι δεξιοί μουσική, διαβάζουν, βλέπουν σινεμά; 

Ακούνε οι δεξιοί μουσική; 
Πραγματικά νομίζω πως είναι αστεία η άποψη μερικών που πιστεύουν ότι μουσική ακούνε μόνο οι αριστεροί και πως οι δεξιοί ακούνε μόνο τραγουδιστές τύπου Ρουβά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια.

Πήρα αρκετά μηνύματα από θυμωμένους γνωστούς, οι οποίοι ξέρω ότι είναι φανατικοί φίλοι της μουσικής και απορούν με την βαθιά κολλημένη όπως την χαρακτηρίζουν άποψη αυτών που έχουν αντίθετη γνώμη και πιστεύουν ότι έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα της ακρόασης σε συγκεκριμένα μουσικά ακούσματα.

Μουσική ακούνε όλα τα κοινωνικά στρώματα και οι οπαδοί όλων των κομμάτων και μουσική από όλα τα είδη, αυτοί οι οποίοι δεν ακούνε μουσική είναι η φανατισμένοι με την πολιτική που αγνοούν, όχι μόνο την μουσική αλλά κάθε μορφής τέχνη.

Στις ερωτήσεις που κάναμε για την μουσική  σε πολιτικούς δεν απάντησαν και πολλοί, πού να βρουν τον χρόνο αφού τρέχουν από κανάλι σε κανάλι για να προωθήσουν τις θέσεις τους πιστεύοντας ότι μόνο αυτό το είδος προώθησης υπάρχει.

Βέβαια η θέση τους δεν διαφέρει και πολύ από αυτήν των ψηφοφόρων τους που δεν δείχνουν, παρά την γκρίνια τους και ιδιαίτερη αγάπη για την μουσική και δεν ανοίγουν πάντα τις αναρτήσεις μας μ εαυτό το περιεχόμενο..

Όσοι απάντησαν και δεν ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αμφισβητήθηκαν οι προθέσεις τους από αυτούς που πιστεύουν ότι η μουσική απόλαυση είναι προνόμιο μόνο της πολιτικής τους παράταξης, αν και οι πιο γνωστοί πολιτικοί της δεν μας έχουν πείσει για κάτι τέτοιο, μόνο όταν πεθαίνει κάποιος καλλιτέχνης, όπως όλοι θυμούνται και αυτοί την μουσική. 

Τα ίδια πιστεύουν οι ίδιοι κύκλοι, για την λογοτεχνία, το σινεμά, και όλες τις μορφές της κοινωνικής ζωής.

 

Video Url