Ας μην έχουμε αυταπάτες. Όποιο κόμμα και αν εκλεγεί δεν θα αλλάξει τίποτα

Η Ελλάδα πριν από την κρίση είχε κάνει κάποια βήματα τις προηγούμενες δεκαετίες για να πλησιάσει κάπως τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές σε επίπεδο πολιτισμού και καθημερινότητας των πολιτών. Σίγουρα όμως ήταν η χώρα των Βαλκανίων που βρισκόταν από πολλές πλευρές πιο κοντά στην Ευρώπη.  

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν μακρινό παρελθόν και μόνο η Βουλγαρία είναι πια πίσω μας, αλλά και αυτή στο κοντινό μέλλον θα μας περάσει, υπάρχει βέβαια και η Βόρεια Μακεδονία, τι να κάνουμε αυτή είναι πια η επίσημη ονομασία της.

Όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί δεν θα χαλάσει το χατίρι του Έλληνα και την τάση του για φοροδιαφυγή, ούτε την προσπάθεια του να προσπαθεί να ξεγελάσει το κράτος σε ότι αφορά διάφορες συναλλαγές που έχει μαζί του.

Διάβασα ότι για την διευθέτηση των δανείων ελάχιστοι δέχθηκαν να αρθεί το φορολογικό τους απόρρητο στις τράπεζες για να τύχουν κάποιας ρύθμισης αφού δηλώνουν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν.

Πριν από λίγο, υπό βροχή περίμενα 5' να σταματήσουν τα αυτοκίνητα για να περάσω από διάβαση για πεζούς, κανένας δεν σταμάτησε, ούτε πρόκειται ποτέ να σταματήσει, έτσι έμαθαν, υπάρχει ατιμωρησία, εδώ σκοτώνεις και τρως 4 χρόνια, σιγά μην τηρήσουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.